KIL arrangerer fotballskole for jenter

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
(Foto fra kilfotball.no)

Få en super start på fotballåret med mye ny lærdom, fotballglede og nye bekjentskaper. 14. og 15. april 2018 arrangerer KIL fotballskole for jenter født 2005-2011. Fotballskolen vil være i Kongsvingerhallen.

[slideshow_deploy id=’15’]

 

Det vil være to økter hver dag, og øktene vil være fra kl. 09:00 til 14:00 begge dager. I tillegg til øktene vil det bli servert en sunn og god lunsj begge dager.

Dagsprogram:

09:30-11:00 Trening

11:00-12:30 Lunsj

12:30-14:00 Trening

Øktene vil i år bli ledet av hovedinstruktørene Johan Hammarstrøm, Jørgen Kristiansen og Patrick Holtet. Målet med at de i år har tre hovedinstruktører er at de vil komme tettere inn på spillerne enn tidligere og at det blir en bedre kvalitet over det. I tillegg til hovedinstruktørene vil det også komme flere spillere fra KILs damelag som skal bidra på øktene. Hvor mange som kommer avhenger av hvor mange påmeldte det blir.

Påmelding finner du på kilfotball.no. Påmeldingsfristen er 8. april, så det lønner seg å være tidlig ute. Fotballskolen vil koste 700 kroner for hver spiller, inkludert lunsj begge dager.

Johan Hammarstrøm og resten av KIL håper at så mange jenter som mulig ønsker å melde seg på, og han kan garantere at de etter fotballskolen vil sitte igjen med mye ny kunnskap.

Vi ønsker at det kommer flere jenter utenfra, i tillegg til at det kommer mange fra vår egen klubb. En super mulighet til å møte andre ivrige fotballspillere og ikke minst muligheten til å lære av hverandre.

Dette er en fantastisk mulighet til å få en god individuell instruksjon av instruktører med en god trenerbakgrunn. Man vil hele tiden lære noe nytt, som gjør at man blir bedre og bedre.

Meld dere på og kos dere masse på fotballskole med flinke trenere og gode treningsforhold!

 

KIL arrangerer fotballskole for jenter

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var