Johan W. Grundt blir toppdommer

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Johan W. Grundt blir toppdommer

Det har vært en beintøff høst for Johan W. Grundt. Men nylig fikk dommertalentet gladmeldingen han hadde håpet på.

– Jeg nådde mitt store mål for sesongen med å ta steget opp i toppfotballen. Sesongen 2020 blir jeg å se som hoveddommer i Post Nord-ligaen, med tittelen som toppdommer i NFF, stråler den unge Eidskogingen.

Vi er avhengige av bidrag for å opprettholde tilbudet. Kan du eller din arbeidsgiver bidra? Klikk her for mer informasjon.

Johan Grundt
Myndig og dyktig dommer!

Nå det virkelig starter

Dermed har regionen fått sin andre toppdommer, og Eidskog Fotball sin første representant i den ypperste fotballeliten i Norge.

– Jeg gleder meg stort til å representere lokalfotballen på et nasjonalt plan. Det blir spennende å reise land og strand rundt i fotball-Norge. Det er nå det virkelig starter, sier den ferske toppdommeren, som etter alt å dømme kommer til å få en særdeles travel vår.

Han skal nemlig kombinere toppdømmingen med bacheloroppgave på Elverum lærerhøgskole, og han har heller ikke tenkt å legge egen fotballkarriere helt på hylla.

– Jeg har tenkt å fortsette å spille for Løten. Jeg mener at en dommer bør være minst like godt trent som spillerne, så da kan jeg jo like godt trene med laget mitt.

Fått med deg denne? KIL G14-trener Jørn Karlsrud vil ha mer samarbeid i regionen

Kyssesyke

Prestasjonen til Johan W. Grundt blir ikke mindre av at han i stort sett hele høst har slitt med den fryktede kyssesyken. Han lot som ingenting, og stilte pliktoppfyllende til kamp. Uke etter uke. Ingen skulle vite om sykdommen.

– Jeg måtte prioritere, og jobbe hardt for å komme på banen, medgir Johan W. Grundt.

– Jeg var fortsatt ikke helt frisk da vi hadde den siste og avgjørende samlingen etter sesongslutt i november. Vi ble testet på fysiske ferdigheter, men i løpet av samlingen ble de kjent med våre sosiale og mentale ferdigheter, også. Jeg var veldig trygg på at jeg ville klare den fysiske testen, selv om jeg var syk.

Vi i glomdalsfotball.no gratulerer dommertalentet med opprykket!

Johan W. Grundt blir toppdommer

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var