Johan Hammarstròm er stolt av KIL G12

KIL G12

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

KIL G12

Av de nesten 50 forventningsfulle, unge KIL-guttene på dette bildet fra 2012, er det imponerende 45 som fremdeles spiller fotball på det som i dag er KIL G12. Ikke overraskende er trener Johan Hammarstròm stolt av guttene sine.

 

– I år stiller vi med fire nierlag i KIL G12 med 11 eller 12 spillere på hvert lag. Det må vel bety at vi har gjort noe riktig opp gjennom årene, smiler trener Hammarstròm.

Johan Hammarstrøm

Vært med siden starten

Den halvsvenske dialekten til tross, er Johan Hammarstròm KIL-gutt god som noen. Først to sesonger som forsvarsspiller på slutten av 90-tallet, senere som trener for NTG, Galterud, og flere KIL-lag, og de siste årene som daglig leder for KIL fotball. De siste syv årene har han trent laget til sønnen Julian.

– Jeg har vært med denne guttegjengen helt siden starten for syv år siden. Det var vært gøy og givende å se iveren og gleden til guttene, og selv om jeg var mer aktivitetsleder enn trener de første årene, er det moro å se fremgangen de etter hvert har fått på fotballbanen.

 

Du vil kanskje lese: KIL J13 er strålende små damer

 

Treningsvillig gjeng

Det er en treningsvillig gjeng Johan Hammarstròm og hans medtrenere har å jobbe med. KIL G12 trener fast hver mandag og onsdag på Skansesletta, og selv om treningene av og til kolliderer med kampdag for et eller flere av lagene, er det som regel godt over 30 gutter på hver trening.

– I tillegg pleier vi å ha en frivillig treningsøkt på lørdagene, og det er jammen godt fremmøte der også. Målet vårt er å ha med så mange som mulig av dem så lenge som mulig. Til neste år er de tenåringer, og da vet vi jo at både hormoner og andre interesser begynner å melde seg på. Men hvem vet, kanskje et par av dem kan dra på seg A-lagsdrakta om noen år.

 

Johan Hammarstròm er stolt av KIL G12

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var