Iviterer til seminar om idrett og rus.

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

[slideshow_deploy id=’15’]

I forbindelse med at NM i gatefotball arrangeres på Kongsvinger 25. – 27. mai i 2018, inviterer KIL Fotball og Frelsesarmeen til et seminar om rus.

Hovedinnlederen på seminaret er tidligere toppspiller Claus Lundekvam.

– Jeg kommer til å dele litt av min historie på godt og vondt, det sier Lundekvam selv i invitasjonen til seminaret som finner sted i Rådhusteatret i Kongsvinger torsdag 24. mai klokken 18.

Lundekvam spilte både for Brann og for Southampton, og var den som scoret mål nummer 1000 for det norske herrelandslaget. Han har vært åpen om sine rusproblemer, ikke minst i boken «En kamp til.»

Av andre innledere finner vi Cathrine Johansen som kom seg ut av rusproblemer via gatefotballen, og som også leder et lag i årets NM, samt Randi Hagen Eriksrud som er leder i organisasjonen AV-OG-TIL, en ideell organisasjon som jibber for bedre alkovett.

I følge invitasjonen er seminaret åpent for alle i fra 13 år og oppover og det er gratis inngang. Man ønsker spesielt idrettslag, ungdomskoler og videregående skoler velkommen. en del av NM lagene som ankommer torsdag, vil trolig også delta på seminaret.

Iviterer til seminar om idrett og rus.

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var