Inviterer til superweekend

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

[slideshow_deploy id=’15’]

Helgen 23. og 24. juni blir superweekend i regi av KIL fotball. Da kan gutter og jenter som er født i 04, 05 og 06 være med.

– Det blir en helg der spillerne får to økter daglig med gode trenere, og vi går igjennom en del temaer, sier daglig leder i KIL Fotball Johan Hammarström.

Aldersgruppen er ikke tilfeldig valgt.

– Dette er en gruppe som er blitt for gamle til å gå på fotballskole, og ikke har så mange tilbud ekstra. Derfor tilbyr vi dette til mellomsjiktet mellom fotballskole og de litt eldre som går på videregående. Det finnes en del ivrige spillere i denne gruppen, og de ønsker vi å ta vare på, fortsetter han.

Åpent for alle i aldersgruppen

– Målet er å gi spillerne ett tilbud med trenere de ikke nødvendigvis har til daglig. Selv om mange har gode trenere, så kan man av og til gå litt lei, og da kan det være greit å få litt input utenfra, sier Hammarström.

Trenerne som skal lære bort til de ivrige guttene og jentene er foruten Johan selv, Jørgen Kristiansen, Patrick Holtet og eventuelt Geir Nygaard.

– Det er viktig å fortelle at dette er åpent for alle, også fra naboklubbene. Vi har hatt spillere utenfra egne rekker tidligere, men hoveddelen kommer i fra KIL, forteller han.

Foreløpig er det nok påmeldte til å ha en gruppe som trener denne helga, men Hammarsröm håper å kunne ha to grupper i aktivitet når superweekenden starter.

Du kan lede mer og melde deg på her.

Inviterer til superweekend

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var