Innbyr til barnefotballkveld

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

NFF Indre Østland og Kongsvinger IL Fotball inviterer til  Barnefotballkvelden på Gjemselund.

I tre timer den 8. mai, vil det bli barnefotball i fokus på Gjemselund. Da innbyr nemlig KIL fotball nok en gang til en egen kveld om temaet. Kursleder blir Kjetil Nøvik.

– Dette er ett litt komprimert kurs, der vi oppfordrer alle våre ledere og foreldre som er interessert i barnefotball, til å delta. Da vår man litt gratis påfyll, sier daglig leder i KIL fotball Johan Hammarström.

 

[slideshow_deploy id=’15’]

 

Målet for KILs kurs er i tillegg til ledere og foreldre også ment for styrerepresentanter, sportslige ledere og andre med verv i barnefotballen.

– Vi pleier å ha bra deltakelse. Vi har lagt det ut i sosiale medier, og har også sendt ut e-post til alle våre ledere, med en oppfordring om å melde seg på. Det bruker å bli litt fart på det da, forteller Hammarström videre.

– Vi setter enorm pris på at folk vil ha litt påfyll.I tillegg anbefaler vi dette som ett første kurs for de som er interesserte foreldre.

Nyttige innspill

Kurset har noen områder det skal fokuseres på. Det er:

  • Verdier og retningslinjer i barnefotball
  • Differensiering, hospitering, likeverd og Fair Play
  • Foreldreressursen, hvordan kan man best utnytte den?
  • God fotballaktivitet i praksis – Ei god treningsøkt.

– For eksempel vil du få tips om hvordan du bedriver en trening, og om du har tenkt at du skal være med i trener teamet til de nye 6-7 åringene, så kanskje du får noen tips om at det ikke skal være så mange køer og hvilke øvelser du kan drive med og slike ting. Det er ett kurs som gir veldig nyttige innspill, fortsetter den daglige lederen.

Hammarström forteller at det ikke er noen tvang om å være med for klubbens ledere, men at de oppfordres til å være med. Påmelding gjøres til klubben på deres hjemmeside.

– VI ser fram imot at det kommer mange foreldre og ledere, avslutter Johan Hammarstrøm.

 

Innbyr til barnefotballkveld

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var