Indre Østfold Reisebyrå – førstevalget innen sportsreiser gjennom 30 år

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Indre Østfold Reisebyrå arrangerer sportsreiser. Her bilde av en fornøyd spiller på Skaw cup med premie.
Skaw Cup er en populær turnering som arrangeres i Skagen uke 30 hvert år.

SPONSET INNHOLD

Danmark og Spania er de mest populære destinasjonene for fotballtreningsleir, mens Granollers Cup er bestselger om du skal ta håndballaget ditt ut i Europa på turnering, sier daglig leder Kai Heier i Indre Østfold Reisebyrå. Vi lytter til kundenes ønsker og tilpasser turer etter alderstrinn og type idrett.

 

Indre Østfold Reisebyrå er kjent over hele Norge for sine sportsreiser. Siden oppstarten i 1984 har de skreddersydd reiser for lag og foreninger som skal på treningsleir, cuper eller andre arrangementer.

 

Trygghet og kvalitet er alfa omega

Kai Heier har vært med på idrettsreiseeventyret helt fra oppstarten i 1984. Han så behovet for å etablere et reiseselskap med spisskompetanse på sportsreiser. Som sagt så gjort, og i dag er Indre Østfold Reisebyrå et av Norges største innen dette feltet.

I en etableringsfase tenker man at man må bygge stein på stein – men vi fikk en flying start, minnes Kai Heier. Vår suksessformel har vært god dialog med kundene for å finne ut hva de vil ha og etterkomme deres ønsker. Dessuten fikk vi raskt med oss en kunnskapsdyktig stab – erfarne og dyktige medarbeidere er vårt konkurransefortrinn. Flere og flere så behovet for en profesjonell og konkurransedyktig leverandør og vi er stolte av å ha ord på oss for å levere trygghet og kvalitet på reisene våre, sier Kai Heier. Som medlem av Reisegarantifondet kan kundene reise trygt med oss.

 

Fotballturnering eller treningsleir

Reisebyrået arrangerer turer til store fotballturneringer, og de danske turneringene er spesielt populære. Her har vi både Aalborg City Cup siste helgen i mai, Skaw Cup 22.-28. juli og høstcupene i oktober – alle svært populære reisemål for norske klubber.  Indre Østfold Reisebyrå har også spennende cup-turer til Spania. Copa Mediterraneo er en populær turnering som går av stabelen i slutten av juni. Med en tur hit kan man kombinere fotball med sol, strand og bading.

Skal du ha med fotballaget ditt på treningstur anbefaler Indre Østfold Reisebyrå Danmark eller Spania.

Her garanterer vi alltid gode treningsforhold, sier Heier. I tillegg tilbyr vi også treningsleir i Sverige og Nederland.

 

Fornøyde kunder

Norsk Fotballtrenerforening har brukt Indre Østfold Reisebyrå på reisesiden gjennom mange år. Daglig leder Teddy Moen i foreningen gir sine beste anbefalinger når det gjelder Indre Østfold Reisebyrå som turoperatør.

Vuku IL var med på Skaw cup for første gang i fjor og uttaler at de var strålende fornøyd med servicen de fikk fra Indre Østfold Reisebyrå.

Vårt første møte med Skaw Cup ble utelukkene en positiv opplevelse, sier Robert Hallem, lagleder i Vuku IL. Det ble fort klart for oss at her var det en arrangør som hadde gjort dette før, og som i tillegg var veldig imøtekommende for oss som var nye i cupen. Som lagleder har jeg ingen betenkeligheter med å anbefale Indre Østfold Reisebyrå på sterkeste, sier Hallem.

 

Foto av håndballsituasjon i Granollers Cup som i år arrangeres 28.juni - 2. juli.
Granollers Cup arrangeres 28.juni – 2. juli.

Håndball, friidrett og svømming

Både friidrettsutøvere, svømmere og håndballspillere kan velge mellom mange spennende turneringer og aktiviteter fra reisebyrået. Deltar du på den populære håndballturneringen Granollers Cup som finner sted i Granollers, innkvarteres du i kyst- og feriebyen Santa Susanna og kan kombinere håndball med sol, strand og ferieliv samt storbyopplevelser i Barcelona.

 

Supporterturer

Indre Østfold Reisebyrå er også store innen supporterturer. Turene til England og Spania er spesielt populære – her har mange nordmenn sine favorittlag. Disse turene kan alle bestille uavhengig av om man er med i en gruppe eller reiser alene.

 

Foto av de ansatte hos Indre Østfold Reisebyrå
Indre Østfold Reisebyrå er idrettsreisespesialisten med over 30 års erfaring. F.v.: Ingrid Gimmingsrud, Lars-Erik Berge, Grete Hellum, Rannveig Nygård, Steinar Nordli(sluttet), Kjersti Lintho, Kai Heier, Tore Hollung, Aina Nygaard

 

Vet hva kundene vil ha

Skal man delta på treningsleir, turnering eller bare reise for å være supporter og se kamper, er det viktig at man kan stole på at man får en god og trygg tur.

Vi vet hva kundene vil ha og med vår lange erfaring og brede kunnskap om sportsreiser kan du føle deg trygg på at du får en sportslig og sosialt vellykket tur, avslutter Kai Heier.

Indre Østfold Reisebyrå – førstevalget innen sportsreiser gjennom 30 år

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var