Imponerer også i høstsesongen

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

[slideshow_deploy id=’15’]

J14 laget til Nord-Odal IL imponerte med flere gode turneringer og strålende seriespill på vårsesongen. Det føret til at laget fikk spille i eliteavdelingen for J14 denne høsten. I følge trener Per Johnny Hanssen har jentene fortsatt å imponere.

– Det har gått over all forventning egentlig. Det er stor nivåforskjell og vi gikk rett i fra 2. divisjon og opp i eliteklassen. Der har vi møtt alle de beste i fra vårens 1. divisjonsavdelinger. På seks kamper så har vi tapt bare en, og det er veldig sterkt sier treneren.

Han mener at man ikke har bedrevet noe hokuspokus denne høsten.

– Primært tror jeg dette kommer av at jentene alt i fjor spilte på jenter 14 lag, slik at vi har to sesonger i J14. I fjor var de under-årige og fikk vendt seg til ett høyere tempo. Og med treningsiver og spilleglede så nekter de egentlig å tape. Så denne sesongen har vært en ren fornøyelse. Med seier i Elverums-turneringen og andreplass i Grue-turneringa, så har dette vært helt fantastisk, forteller Hanssen.

Nord-Odals jentene har satt seg høye mål denne sesongen, og treneren sier at det er spillerne selv som har satt de målene.

Spent på framtiden

– Det er jentene selv som setter målene, og de nekter egentlig bare å tape. I tillegg er det en sammensveiset gjeng som gleder seg til trening, sier han.

Hanssen forteller også at man er spent på framtiden for jentelaget.

– De er i en alder nå som frafallet bruker å komme, men slik det ser ut nå så ser det ut til at alle er sultne på å være med på å satse videre, forteller Per Johnny Hanssen.

Treneren sier det ville vært hyggelig om suksessen kunne være med på å bidra til at Nord-Odal igjen fikk ett A-lag på kvinnesiden.

– Det hadde vært veldig hyggelig om vi fikk til det, men det har nok veldig mye med studier å gjøre og om de blir boende i regionen.

Med tre kamper igjen av sesongen har laget fortsatt noen mål igjen.

– Vi ønsker å bli på den øvre delen av tabellen. Vi skal møte kretsens to beste lag, samt ett lag som vi bør kunne hamle opp med.  Alt over tre poeng på sutten er en bonus for oss, avslutter suksesstreneren.

[slideshow_deploy id=’3285′]

 

Imponerer også i høstsesongen

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var