Imponerer i Norway Cup

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
VANT IGJEN: Åsnesalliansen G16 vant 4-0 mot Sandnessjøen, her er det Jonas Aurland som vender bort forsvarerne (alle foto: Tore Huuse Øwre).

Alle tre lag i Åsnesalliansen vant sine kamper på mandag og det samme gjorde Grue G13, mens Grue J14 gikk på et nytt tap.

Åsnesalliansen G16 sitt 2.lag startet med to tap, men vant siste kamp mot KFUM Oslo 2 mandag ettermiddag med 2-0 og har derfor fortsatt muligheter til A-sluttspillet. Siste kamp i gruppespillet er tirsdag klokka 20.30 på bane 32 på Ekeberg mot Blindheim.

JUBEL: Åsnesalliansen G16-2 slo KFUM Oslo, her er det Sajad Parwani har scoret 1-0 og feirer sammen med de andre gutta på laget.

2 strake seire for Åsnesalliansen G16

Åsnesalliansen G16 slo Kvam 8-0 i sin første kamp, og det ble nok en seier mot Sandnessjøen mandag med 4-0.

– Gutta spilte en bra første omgang, med få touch og bra balltempo. De produserer mange sjanser og leder 3-0 ved pause. Andre omgang dårligere, det blir for mye føring av ball. De har likevel full kontroll, Sandnessjøen har ikke et skudd på mål i hele kampen! Kampen ender 4-0. Sebastian Østensen scorer hattrick og Evald Øwre det siste, forteller Lars Mathisen.

2 SEIRE: Oliver Banken Sandberg i driv framover (med ball), Knut Erik Kjos kommer etter.

Laget er allerede gruppevinnere med 12-0 i målforskjell og klare for A-sluttspillet. Siste kamp i gruppespillet er mot Loddefjord tirsdag klokka 09.50 på på Ekeberg bane 6, og kampen sendes på VGTV.

Åsnesalliansen G13 har vunnet sine 2 første kamper og spiller sine to siste gruppespillskamper tirsdag klokka 09.00 mot Elverhøy (bane 7 på Valle Hovin) og klokka 19.00 mot Lyn fotball 2 (bane 5 på Furuset). Laget ligger meget godt an til avansement til A-sluttspillet.

SLAGPLAN: Gutta hører nøye etter da trenerne Morten LIbekk (med caps) og Geir Arne Valby legger slagplan for Åsnesalliansen.

– Det ble en ordentlig møkkamp

Grue stiller i år med to lag, G13 og J14. G13 vant første kamp med hele 9-0, mens det i mandagens kamp ble uavgjort 1-1 mot Haugar.

– Det ble i grunn en ordentlig møkkakamp, der vi møter et ekstremt langtslående og tidshalende Haugar. Dette er sikkert deler, men ikke hele årsaken til at vi ikke får satt eget spill. Kampen ender 1-1, og alt er i egne hender foran kampen mot KFUM/Oslo på tirsdag, sier Øyvind Fjeld som er trener for Grue G13.

Den avgjørende kampen mot KFUM Oslo 4 spilles på bane 40 på Ekeberg tirsdag klokka 16.30. Unngår de tap, er laget videre til A-sluttspillet.

Grue J14 har gått på to stygge tap, først ble det 0-6 mot Sandviken og så 0-9 mot Kolbotn. Dagens kamp er mot Medkila klokka 09.50 på bane 28.

Vi ønsker alle våre lokale lag lykke til med dagens kamper!

SCORET TRE: Sebastian Østensen scoret 3 av 4 mål mot Sandnessjøen.
Imponerer i Norway Cup

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var