Imponerende innsats, men tap for Grue G13

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Tidlig torsdag morgen spilte Grue G13 8-dels finale mot Skeid på Lambertseter, det endte dessverre med tap 2-5 og dermed er alle lag fra Solør ferdigspilt i årets Norway Cup.

IMPONERTE: Grue G13 kom helt til 8-dels finale på Norway Cup (Foto: privat).

Grue G13 har imponert stort i årets Norway Cup og kom altså så langt som til 8-dels finale! Det står det respekt av og det blir spennende å følge denne gjengen med fotballspillere framover.

Trenerne Øyvind Fjeld og Trond Furuberg har gjort en god jobb med laget.

GOD PRESTASJON: Selv med 2-5 tap mot Skeid, var dette den beste prestasjonen i Norway Cup for et guttelag fra Grue.

– Vi hadde som målsetning å spille kamp på torsdag, da vi startet på søndag. Det var en «hårete» målsetning, men vi lyktes! Både gutta og vi rundt laget var skuffet i 2 minutter etter kampslutt, men vi tapte mot et bedre lag og det ble jo 2-5 til slutt. Skeid har også noen flere spillere å ta av enn vi har, så det var helt greit. I følge Rune Skadsberg i Grue fotball, er dette det lengste noe guttelag fra Grue har kommet i Norway Cup – så da må vi være fornøyde, smiler Fjeld.

– Hatt et flott opphold

Det er ikke lagt opp til noen storstilt feiring akkurat.

– Nei, vi feiret med dessert etter at vi ble gruppevinnere! Ellers har vi bodd på hotell hele uka og hatt en minibuss til rådighet, så vi har hatt et flott opphold på alle måter. Gutta har også fått gått litt rundt på Ekeberg og opplevd Norway Cup på flere måter, sier Fjeld.

Det blir ikke lange sommerferien på laget som altså kom helt til 8-dels finalen.

– Vi tar fri resten av uka, så er det på’n igjen med treninger til uka. Serien starter opp rundt skolestart og vi skal være med på Grueturneringa siste helga i august, fortsetter han.

LITT «PÅ TANNKJØTTET»: Med kun 12 spillere i troppen, og 3 kamper på 17 timer tok det på spillerne.

Laget har spilt sammen siden spillerne var 6-7 år gamle.

– Det var flere med i starten, men det er helt normalt at noen faller fra underveis. Trond Furuberg har hatt laget helt siden de startet opp, mens jeg egentlig var med laget som er ett år yngre. Der var vi flere trenere, så da Trond ble alene med denne gjengen – byttet jeg lag. Laget har gjort gode prestasjoner før, de har både vunnet og tapt finale i Svennis-cup og kommet langt i Grueturneringa, forteller Fjeld.

Elite fra høsten

Etter sommerferien er over, venter det nye utfordringer for Grue G13.

– Fra høsten skal både vi og Åsnesalliansen spille Elite og det blir bortekamper mot både Fagernes og Østre Slidre! Selv om det blir en del lange reiser, så er det artig å møte nye lag og få litt andre opplevelser. Det blir moro! smiler en fornøyd Øyvind Fjeld.

Imponerende innsats, men tap for Grue G13

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var