Ildsjelen Tore Huuse Øwre

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Tore Huuse Øwre
Ildsjelen Tore Huuse Øwre sammen med samarbeidspartner Bjørn Martin Brandett. Foto: isolør.no

Tore Huuse Øwre er det man kan betrakte som en ekte ildsjel. Han er leder i Flisa Allianseidrettslag, og legger ned utallige timer for at barn og unge skal ha et godt aktivitetstilbud på Flisa.

 

Leder og ildsjel

Idretten har alltid vært viktig for meg, fra jeg var liten av, med fotball for Flisa på sommeren og ski for Kjellmyra om vinteren. Tryggheten og gleden av å være med i idretten har gitt meg mye! Nå i voksen alder er det å bidra til å skape så gode oppvekstsvilkår som mulig de unge givende, for jeg vet selv hvor mye det betyr forteller han.

Arbeidet i Flisa Allianseidrettslag innebærer en rekke ulike oppgaver. Ukentlig gjennomføres møter med alle ansatte i klubben, mens styremøter holdes månedlig. Flisa AIL ønsker å være en klubb som legger til rette for trivsel, trygghet og fysisk aktivitet. Med nærmere 400 aktive er det tydelig at arbeidet som legges ned verdsettes av utøverne.

Å være leder for alt dette er i hovedsak inspirerende og hyggelig, men også krevende. Jeg synes vi er gode på mye, men det er alltids en del utfordringer å ta tak i mener Øwre.

[slideshow_deploy id=’15’]

 

-Det er sammen vi lykkes

Han forteller videre at han trives godt, og at det er inspirerende å se hvor mange som har glede av det Flisa AIL klarer å tilby.

Vi er mange som jobber hardt for å gjøre Solør til et så bra sted som mulig å leve i, og da er gode idrettstilbud viktig. TAKK til alle som bidrar. Det er SAMMEN VI LYKKES avslutter han.

Vi vet at mange setter pris på innsatsen og arbeidet Tore legger ned. Idretten og fotballen trenger mennesker som legger til rette for at andre skal få trene, spille kamper og ha det gøy.

Ildsjelen Tore Huuse Øwre

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var