Ildsjelen Øyvind Nilsen

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Ildsjelen Øyvind Nilsen
Foto: Privat


Ildsjelen Øyvind Nilsen er sportslig leder i Sander IL. Alt arbeid han gjør er frivillig. Dag ut og dag inn møter han opp på Sandermoen og gjør en fantastisk innsats for at andre skal ha glede av det. Hans rolle innebærer mye ansvar. Nilsen har ansvar for alt det sportslige som skjer i Sander, fra barne- og ungdomsfotballen til seniorfotballen.

Forrige lørdag, på Sanderdagen, sto han ansvarlig for en 3’er turnering som ble arrangert på Sandermoen. Det var lokale lag fra Skotterud, Nord-Odal, Kongsvinger, Grue, Vaaler, Flisa, Brane/Brandval, og Sander som deltok.

Det var utrolig moro å se så mange tilskuere møte opp, og at så mange barn hadde det gøy. Enten det var i hoppeslottet, med andre aktiviteter, eller på banen. Dette var ordentlig fotballglede! uttrykker Nilsen.

For ildsjeler som Øyvind er det ting som dette som driver han.

Det blir noen timer på Sandermoen i løpet av uka, og da er det flott å se at folk setter pris på det. Alt er dugnadsarbeid, og jeg trives i rollen som sportslig leder, forteller Øyvind.

Nilsen fastslår at det er gode rammer i Sander. Ivrige spillere fra Sanders G16 og G19-lag møtte opp som dommere for å hjelpe til i det frivillige arbeidet.

Fotballen trenger nettopp slike ildsjeler som Øyvind, som bruker utallige timer på å legge til rette for oss andre!

Ildsjeler er det i alle klubber. Vi ønsker å løfte frem disse som legger tilrette for fotballglede i Glomdalsregionen. Tips oss om ildsjeler som fortjener regionens oppmerksomhet!

3er Sandermoen
Foto: Privat
Ildsjelen Øyvind Nilsen

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var