Ildsjelen Kjell Ivar Berget – Vaaler IF

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Ildsjelen Kjell Ivar Berget – Vaaler IF
En ildsjel tar også oppvasken! Foto: Privat

Hva enkelte legger ned av tid og ressurser for sin klubb er utrolig, fantastisk og imponerende. Vi har gleden av å presentere ildsjelen Kjell Ivar Berget – Vaaler IF.

Lederen i Vaaler IF, Kjell Ivar Berget, er en mann med hjerte for klubben sin. Han er kjent for å gjøre utrolig mye for at fotballen skal fungere i Våler, og takker aldri nei til å hjelpe til. Kjell Ivar har vært med å prege fotballen i Våler i utrolig mange år.

Berget med flest A-kamper for Vaaler IF

Han er faktisk den spilleren som har flest A-kamper for Vaaler med hele 348. Til daglig har han ansvar for det meste som skjer på stadion, alt fra det administrative og ikke minst økonomien i Vaaler Fotball. Etter å ha spilt, vært trener og lagleder i mange år, gikk han lei – og tok dermed en pause på noen år. Heldigvis for fotballen i Vaaler IF fikk Kjell Ivar gløden tilbake, og ildsjelen er stort sett å finne på stadion.

Barnebarn og sønner i klubben

Hva er det som gjør at du ønsker å legge ned så mye tid i Vaaler IF?

For det første, har jeg fem barnebarn, og to sønner som er og har vært aktive i Vaaler IF i en lang periode. Da er det naturlig at jeg ønsker å hjelpe til. Det er også moro å se så mange ha glede av fotballen her på Våler, og jeg mener det er viktig å holde de små lokale klubbene vedlike.

[slideshow_deploy id=’15’]

 

Hva er det beste med arbeidet du legger i klubben din?

Det beste er nok at det er så mange som er med å bidrar og tar ansvar. Utrolig mange lagledere og trenere, pluss andre, står på skikkelig for at ungene skal ha det moro. I år har vi hele 17 seksåringer som har startet på fotball, og vi stiller juniorlag for første gang på 10 år! Det er utrolig givende.

Per dags dato er det 180 aktive fotballspillere i Vaaler IF, mye takket være at ildsjeler som Kjell Ivar står på. Alt arbeidet personer som Kjell Ivar gjør er frivillig, og lønnen er at ungene deres kan spille fotball og ha det gøy.

Glomdalsfotball lar seg imponere, og takker ildsjelen Kjell Ivar Berget – Vaaler IF for hans suverene innsats for lokalfotballen!

Ildsjelen Kjell Ivar Berget – Vaaler IF

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var