Ildsjelen Bjørn Aurbekkholen

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Bjørn Aurbekkholen
Ildsjelen Bjørn Aurbekkholen på sitt andre hjem, Grue Stadion. Foto: Glomdalsfotball

Bjørn Aurbekkholen er en ekte ildsjel som bruker time etter time for å legge til rette for at fotballspillerne i Grue IL skal ha så flotte forhold som overhodet mulig.

 

Teller ikke timer

Antall timer og dager lagt ned har han selv ingen oversikt over, men at det er mange er det ingen tvil om. Snømåking, rydding av baner og klipping av gress er bare noen av oppgavene Bjørn utfører året rundt.

Så lenge helsa er god, og jeg greier å holde på er jeg glad. Det er morsomt å ha noe å gjøre om dagene, og kunne være med å bidra også forteller han.

 

Bjørn Aurbekkholen
Strålende forhold på Grue Stadion nå i romjula. Foto: Glomdalsfotball

Mange baner å vedlikeholde

I tillegg til kunstgresset på Grue stadion er det en rekke gressbaner som også krever vedlikehold og stell. Gjennom sommerhalvåret benytter stadig flere lag disse for å få en avlastning fra kunstgress. Bjørn bruker ekstra mye tid på å skape så gode forhold som mulig på gressbanene, noe som også er en viktig faktor for suksessen til Grueturneringen, som alltid får ros for fine baneforhold.

 

Bjørn Aurbekkholen
Ivrige gutter på Grue Stadion nå i romjula. Foto: Glomdalsfotball

Ekstra hektisk før Grueturneringa

Fotball har blitt en helårs – idrett, og selv om det er oppgaver som skal utføres året rundt, er det ikke tvil om når på året det er mest hektisk.

Før Grueturneringa er det alltid ekstra hektisk og mye som skal gjøres. Banearbeid på kunstgresset og de ulike gressbanene på Kirkenær krever sitt, spesielt så stor som turneringa nå har blitt, legger Aurbekkholen til.

 

Ildsjeler som Bjørn er gull verdt, og vi i Glomdalsfotball vet det er mange som setter stor pris på arbeidet Bjørn legger ned for Grue IL.
Vi vil ønske både Bjørn, og alle våre lesere et godt nytt fotballår!

Ildsjelen Bjørn Aurbekkholen

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var