IL Brane markerte super sesong

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
IL Brane markerte super sesong
Fornøyde gutter på Roverud. Foto: Privat

IL Brane markerte super sesong ved å invitere til fotballavslutning og premieutdeling denne helgen på Braneplassen. Hensikten med dette var for å markere at fotballsesongen er over, og samle alle lagene til en felles avslutning. IL Brane har per dags dato 10 lag, i alderen 6-14 år.

 

IL Brane markerte super sesong
God stemning på Braneplassen på lørdag. Foto: Privat

Nærmere 200 tilstede

Dagen var fylt med aktiviteter og moro. Ungene kunne teste skuddfoten mot en fartsmåler, trikse med doruller, samtidig som hvert lag spilte kamp mot foreldrene sine. Det var derfor ikke uten grunn at opp mot 200 stykker tok turen til Braneplassen. Av dem var det rundt 90 aktive spillere. Avslutningen avsluttet med at alle ungene fikk premie, gratis pølse og saft, og lokaloppgjør mellom Brane G14 og Eidskog G14 2.
Initiativtakere og ansvarlige for arrangementet var styret i IL Brane; May Nordseth, Caroline Nilsson, Gunn Tronk, Lene Kvernbakken og Lotte Lystadmoen. Vi har snakket med May Nordseth, som var en av mange som gledet seg over aktivitet på Braneplassen.

Det var absolutt engasjement over hele linja. Spesielt når ungene får spille mot foreldrene sine vekker det engasjement.

 

IL Brane markerte super sesong
Takke for kampen er viktig. Foto: Privat

Felles markering

IL Brane bruker å markere både sesongstart og sesongslutt med noe felles. I tillegg til ulike aktiviteter, var popcornmaskinen ny for i år. May Nordseth mener at det var en suksess.

Det sprutet både popcorn og glede hos ungene. For noen var popcornmaskinen viktigere enn fotballen i dag!

– Hvordan vil du oppsummere sesongen for IL Brane?

Vi i styret er kjempefornøyde med sesongen. Det er nesten bare positivt å si. For det første har vi hatt 95 aktive unger i de forskjellige lagene på Brane, noe som er det meste vi har hatt på mange år. For det andre så har vi også hatt mange behjelpelige, positive og engasjerte foreldre igjennom hele sesongen. Vi har også hatt 7 lokale dommere som har stilt opp gjennom hele sesongen. Foreldrene har stilt opp med kiosksalg til alle kampene på Braneplassen.

-Hva håper dere på neste sesong?

Vi håper selvfølgelig på å opprettholde de lagene vi har nå. Vi ønsker også å aktivisere flest mulig unger, så det hadde vær gøy om vi klarte å aktivisere enda flere. Det er veldig givende for oss å engasjere så mange unge fra Roverud.

IL Brane markerte super sesong
Mange fornøyde spillere på Braneplassen. Foto: Privat
IL Brane markerte super sesong

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var