Hof/Åsa/Flisa/Kjellmyra og KIL G14 til eliten

Flisa og KIL G14 har begge kvalifisert seg for spill i Eliten via kvalifiseringskamper.

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Flisa og KIL G14 har begge kvalifisert seg for spill i Eliten via kvalifiseringskamper.
Flisa og KIL G14 har begge kvalifisert seg for spill i Eliten via kvalifiseringskamper.

Når fotball er gøy kommer mestring og utvikling. Hof/Åsa/Flisa/Kjellmyra og KIL G14 har via kvalifiseringskamper nådd sine første mål for sesongen; Elite!

 

Hovedtrenerne for lagene Simen Sætre (KIL) og Øyvind Damhaug (Hof/Åsa/Flisa/Kjellmyra) er både glad og stolte over sine gutter. Vi tok en prat med de begge.

 

[slideshow_deploy id=’15’]

 

Har du husket å melde deg på årets Glomdalfotball-seminar 28. april? Meld deg på nå!

 

Gror godt i Åsnes

Tidligere Elverum, Nybergsund og Flisaspiller, Øyvind Damhaug, trener Hof/Åsa/Flisa/Kjellmyra G14. Han er ikke overraskende fornøyd hovedtrener:

Jeg er veldig fornøyd med kvaliken. Tatt i betrakning at vi ikke har fått trent på stor bane i vinter så er dette en god prestasjon!

Laget som er mønstret er ungt da flere 2005-spillere har spilt alle kampene. Øyvind trekker frem at det er flere lag med vellykket kvalifiseringsspill i våres.

Nå har både G14 og G16 kvalifisert seg for Elite, og det viser at det gror godt i klubben.

 

Sikter mot øvre halvdel i Elite

Simen Sætre i KIL er ikke mindre fornøyd med sine gutter, og vi spurte om hva han mener er bakgrunnen for den gode utviklingen til guttene.

Bakgrunnene er at vi har jobbet systematisk med ferdigheter over tid. Vi har bygget stein for stein over tid, vært tålmodige, og hatt det mye morsomt på treninger. Helt fra de spilt 5’er fotball og frem til nå.

I år stiller KIL to lag, et i Elite og ett i 2. divisjon, og ifølge Simen er flinke til å møte på trening og er fokuserte på når de møter opp. I kvaliken har 22 spillere vært med å bidra.

Hvordan ser du for deg sesongen nå som elite-plassen er sikret?

Vi fortsetter å jobbe videre og forsøke å utvikle guttene, også håper vi at resultatene kommer som en følge av utviklingen vi får til og det vi gjør på treningsfeltet. Vi håper at vi skal klare å være med på øvre halvdel av tabellen i Elite, også får vi se utover hvordan vi gjør det. Vi møter endel nye lag som vi ikke har spilt mot før. Selv om det blir lange reiser til f.eks Fagernes, Gjøvik og Lillehammer så blir det spennende å møte de beste G14 lagene i kretsen. Vi skal også være med i Adidas cup, Flint cup i Tønsberg og Norway cup. På de cupene får vi å møte gode motstandere fra hele landet.

Hvordan vil du beskrive laget KIL G14?

Kil G14 er godt besatt lag på de fleste posisjoner, og vi har en ganske god bredde i laget.

 

Vi ønsker både Hof/Åsa/Flisa/Kjellmyra og KIL lykke til i G14 Elite denne vårsesongen.

Her kan du se resultater og tabell for kvalifiseringen.

Hof/Åsa/Flisa/Kjellmyra og KIL G14 til eliten

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var