Ha det gøy på banen

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Ha det gøy på banen
Grue J2006 sammen med KIL Damer
Foto: Glomdalsfotball

Jentene fra Solør ønsket en litt annerledes avslutning på sesongen, og fikk lov til å besøke KIL Damer på kampdag. Nye bekjentskaper ble stiftet og nye helter funnet. KIL Damer og Grue J10 er enige om det viktigste – Ha det gøy på banen!

 

Ønsker mer besøk

KIL Damer er regionens flaggskip på damesiden, og da jentene ønsket å ta turen sørover var trenerduoen Pål Håpnes og Bent Halvorsen svært positive til besøk:

Vi synes det er veldig gøy at Grue ville komme på besøk. Hyggelige jenter som ønsker å se hvordan vi gjør det på kampdag er hyggelig for oss også. Jeg skulle faktisk ønske vi fikk mer besøk av lokale jentelag, sa hovedtrener Håpnes i forkant av kampen mot Fortuna.

 

Ha det gøy på banen
KIL-trener Pål Håpnes på spillermøtet.
Foto: Glomdalsfotball

Spillermøtet

Spennende var det nok for de unge jentene å delta på et proft spillermøte. Før 5’er kamper er det lite av dette. Trener Håpnes ledet ordet, og var innom både lojalitet, engasjement og kynisme. Men det viktigste av alt var at de skulle ha det gøy på banen! Da våknet Grue-jentene på bakerste rad, og var helt enige. Det er også mottoet til de grønne – og vipps så var store og små på bølgelengde!

Spillermøte må vi også ha neste år, sa en av jentene fra Grue spontant.

[slideshow_deploy id=’15’]

Unge KIL-damer

Selve kampen endte 2-2 etter en god sluttspurt av hjemmelaget. Etter kampen var det opp på VIP’en for å snakke og spise pizza sammen. Gruejentene satte pris på gjestfriheten, og planen var å takke av med en dans. Dessverre sviktet nervene, og det endte med at en av jentene takket for invitasjonen og gratulerte damene med godt spill.

Under praten ble også den unge alderen til KIL-jentene tema, og det viste seg at mange av KIL-jentene kun var seks år eldre enn solungene. Det er liten tvil om at KIL har et ungt og talentfullt damelag.

Ha det gøy på banen
Fornøyde Grue-jenter på Gjemselund.
Foto: Glomdalsfotball

Invitert igjen

Da Gruejentene foreslo en kamp mellom Grue og KIL måtte Håpnes holde igjen sine talentfulle jenter, og lovet muligheter ved en senere anledning. Etter kort betenkningstid takket solungene ja til tilbudet, og ser nok allerede frem til et møte med sine nye favoritter. Og hvem vet; kanskje er det noen av de grønne som skifter til rød drakt om noen år?

Ha det gøy på banen

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var