Grueturneringen: Grue G14 vant sin klasse

Grue G14

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Grue G14

Endelig skulle det lykkes for den ambisiøse 2005-gjengen til Grue IL Fotball. Fjorårets finaletap var glemt når lagkapteinen, Ole Bekkesletten, løftet den store pokalen etter seier 3-1 mot Alvdal i finalen.

En relativ grei reise frem til finalen

Gruegutta hadde en relativ enkel reise frem til søndagens finale. En målforskjell på 27-2 i gruppespillet sier det meste om den saken. I kvartfinalen ble Stange beseiret med 3-0, og Røros var neste hinder i semifinalen. Røros ble heller ingen målestokk for gutta i grønt, og med 8-1 gikk gutta inn i finalen med høy selvtillit.

Ole Bekkesletten
Fornøyd Grue-kaptein etter seieren i G14.

To gode lag i finalen

Finalen ble en jevn affære, og endelig skulle begge lagene få brynt seg på jevnbyrdig motstand. Alvdal hadde en like overbevisende reise til finalen, og det var liten tvil om at det var de to beste lagene som møttes til dyst på det nylagte dekket på Grue Stadion.

Selve finalen var preget av tøffe dueller, og to lag som virkelig ville ha den store pokalen. Temperaturen var til tider høy, men finaledommeren dømte utmerket. Grue var best foran begge målene, og jubelen var høy når dommeren blåste av kampen etter 2 x 20 minutter.

 

Se bilder fra Grueturneringen 2019. Klikk her.

 

Trenerne svært fornøyde

Trenerne, Trond Furuberg og Øyvind Fjeld, var naturlig nok svært fornøyde med turneringen:

Etter 3. plass og 2. plass de to foregående årene, synes jeg det var fortjent at gutta klarte å dra i land seieren i år på siste forsøk. Vi vinner veldig komfortabelt alle kampene på veien til finalen, hvor vi klarer å «spille» fotball. Vi har mange fine kombinasjoner i forkant av scoringer. I finalen blir det høyere intensitet og mer duellspill mellom to jevne lag på en liten 9 -er bane, hvor gutta klarer å dra i land en 3-1 seier sier Furuberg til Glomdalsfotball.no.

Øyvind Fjeld trekker frem samholdet og treningskulturen for årets gode resultater:

Sommerens resultater kommer som en følge av ei stor og treningsvillig gruppe på over 30 spillere der alle trekker hverandre i samme retning.

Grueturneringen: Grue G14 vant sin klasse

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var