Grue J15 vant uhøytidelig og sosial fotballfemkamp

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Det var upåklagelig frammøte da Grue IL Fotball inviterte sine fotballungdommer til en uhøytidelig og sosial fotballfemkamp. Etter en jevn og hard konkurranse var det jentene i J15 som stakk av med seieren.

– Det var noen som allerede hadde dratt på sommerferie. Ellers tror jeg at lagene var bortimot fulltallige. Jeg tror det var nærmere 50 ungdommer til sammen. Det forteller trener og spillerutvikler Gjermund Holt i Grue IL Fotball, som var primus motor for arrangementet.

Sosialt og moro!

Stor prestisje da J15 vant

– Selv om vi har trent godt gjennom hele våren og forsommeren, har det ikke vært så mye kamper og konkurranser for fotballungdommene våre. Så vi tenkte det ville være artig å samle spillerne fra J14, J15, G14 og G16 og ha en litt uhøytidelig konkurranse lagene imellom. Det var ikke snakk om noen vanlig kamp, men hinderløyper med kjegler, presisjonsskyting mot tverrligger, fotballgolf og andre øvelser som ikke favoriserer de eldste lagene, forteller Holt.

– Vi hadde fokus på det sosiale, og å ha det moro sammen. Men det var likevel stor prestisje og kamp om premiene som var matchballer fra Hummel og drikkeflasker fra Sport Direkt.

Til slutt var det likt på poeng mellom G16 og J15, og vi måtte ha omkamp. Den var det jentene som gikk seirende ut av.

Vinnerlaget J15 fornøyde med seieren
Grue J15 vant uhøytidelig og sosial fotballfemkamp

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var