Grue J14 spiller to kamper i dag på Norway Cup

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

I går var det spillefri for jentene fra Grue som deltar på Norway Cup, men i dag skal de spille to kamper. Den første kampen spilte de i formiddag mot Molde. Denne kampen tapte de med mist mulig margin – 0-1. Kampen mot Ørsta spiller de i ettermiddag.

På Norway Cups første dag var alle åtte Glåmdalslagene i aksjon. Det var Vaaler G14, som allerede klokken ni var ute på gressmatta søndag. Av de åtte kampene som ble spilt av våre lokale lag ble det fire seiere og fire tap denne dagen.

De åtte lokale lagene som er med i årets Norway Cup er KIL G16 og J17, Grue J14 og to lag i klassen G15, Vaaler/Flisa G16 og Vaaler G15 og G19.

Solid seier i første kamp

Grue IL sitt J14-lag startet turneringen med en solid seier over Heia FK.  – Etter en litt nervøs og uryddig start var det imidlertid liten tvil om hvor seieren skulle havne, sier trener Rune Skasberg. – Jentene gav seg ikke før 5-0. – Da vi hadde debrief etter kampen var vi alle enige om at vi skulle være fornøyd med innsatsen, og de mange gode angrepene vi hadde.

Mandag var det spillefri for jentene fra Grue, men i dag skal de spille to kamper. Den første kampen spilte de 11.10 i dag mot Molde. Det  ble et surt tap 0-1. Kampen mot Ørsta spiller de i ettermiddag.

Artig å møte lag vi ikke kjenner

– Både trener og jentene på laget syntes det er spennende å delta på slike store cuper, der de ikke kjenner kvaliteten på motstanderne. – Det var nok en god del nerver i laget før åpningskampen, sier Skasberg. – Vi kjente ikke Heia FK fra tidligere og hadde heller ikke sett dem spille. Vi så imidlertid Molde og Ørsta spille sine første kamper her på søndag kveld. Det var gode lag.

Godt forberedt til turneringen

Selv om juli er feriemåned har jentene vært ivrige etter å trene. Vi har hatt to treningsøkter i juli og uka før vi reiste hit til Norway Cup spilte vi en treningskamp mot Grue G13. Det ble en god gjennomkjøring.

Hva er lagets målsetting i turneringen?

Ambisjonsnivået vårt her på Norway Cup er å gjøre en best mulig prestasjon i alle kamper – ut fra våre ferdigheter. Vi skal tørre å spille fotball. Da tror vi A-sluttspill er realistisk, avslutter Rune Skasberg.

Grue J14 spiller to kamper i dag på Norway Cup

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var