Grue J13 på Opplandstur i helga

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Grue J13 har vært på tur og spilt kamper borte mot Lillehammer og Raufoss i J13 Elite i helga.

KLARE TIL KAMP: Grue J13 i garderoben før kampen mot Raufoss.

Trener Rune Skasberg gir oss en sportslig oppsummering fra begge kampene.

– Først spilte vi mot Lillehammer og det endte med 4-1 seier til Lillehammer, det stod 3-1 til pause. Vi visste vi møtte et fysisk lag, og inngangen var derfor å ta duellene. Dessverre tok det 15 minutter og tre baklengs før vi skjønte hva det innebar. Lillehammer var gode på det de var gode på, mens vi var gode i 50 minutter. Dessverre er ikke det godt nok i eliten, og vi taper fortjent. Jentene får mye ros, men etter kampen var det en liten dose oppstrammer å få. Alle jentene fortjener at alle gjør sitt beste var beskjeden, forteller Skasberg.

TRENING: Her ser vi jentene på en trening tidligere i høst.

Imponerte mot Raufoss

Neste kamp var mot Raufoss og det endte 1-1, etter at Raufoss ledet 1-0 til pause.

– Vi hadde fått beskjed om at Raufoss var et spillende lag og det stemte så til de grader! De bygger opp spillet slik vi selv ønsker, og i 1. omgang ble vi løpende «en og en» og dermed mye i mellom. I 2. omgang får vi mindre avstander mellom lagdeler og innad i lagdelene. Dette gjør at vi vinner ballen oftere og oftere i gode posisjoner. Dermed var det langtfra ufortjent når Henriette dundret inn ett skudd i venstre kryss, med venstrefoten fra 30 meter (cirka)! Tilbakemeldingen til jentene etter kampen var at vi var stolte over viljen og evnen til å kjempe seg inn i kampen. Uavgjort mot det beste fotballaget i serien er imponerende, sier en stolt og fornøyd trener.

Rune Skasberg er trener for Grue J13 sammen med Morten Møller, mens Kristin Steen og Rune Moen er lagledere.

– Jeg er også fornøyd med at vi har et ungt lag, i helga var hele 4 av spillerne født i 2006, forteller Skasberg.

Grue J13 på Opplandstur i helga

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var