Grue G2005 til Sverige på cup

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Helgen 16. – 18. juni deltok Grue G2005 på Ørebro-cup. Guttene deltok i aldersklassen Pojkar 2004, og møtte dermed motstand som var ett år eldre enn seg selv, noe de også gjør i seriespillet.

Grues G10 spilte mange kamper i løpet av cup-helgen i Ørebro.

2. året i Ørebro

Dette var andre året på rad laget deltok på turneringen, og gjengen sitter igjen med mange positive opplevelser og referanser i etterkant.

«Det er en opplevelse for alle å reise på slike cuper, både trenere og spillerne. Vi får møte nye, gode lag og tar med oss dette videre i sesongen» forteller trenerne Øyvind Fjeld og Trond Furuberg.

[slideshow_deploy id=’15’]

 

Tøff motstand

Laget imponerte stort i gruppespillet, og gikk ubeseiret gjennom gruppen sin med to seiere og en uavgjort. I gruppespillet møtte de blant annet Täby og Brommapojkarna, to kjente klubbnavn i svensk fotball. I 16-delsfinalen ventet førstelaget til Ørebro SK, noe som ble for tøff motstand for grønntrøyene, og resulterte i et 5 – 0 tap.

Grue-gutta er her straks klar for avspark.

 

«Vi er veldig fornøyd med prestasjonen de første kampene. Underveis i gruppespillet får vi noen skader, og smeller hos flere spillere. I 16-delsfinalen ble vi noen hakk for små, og taper fortjent mot et veldig godt lag» forteller Øyvind Fjeld.

Hotell og bading

Gruegutta overnattet på hotell, fikk besøkt badelandet i byen siste kvelden og spilte kampene på flotte gressmatter. På kvelden ble det både is, godteri og masse sosialt samhold – med andre ord, alt en vellykket turnering skal inneholde!

«Vi tror gutta har kost seg stort, og er fornøyde med både den sportslige og sosiale biten» uttaler trenerduoen.

Nå venter straks skolefri, og fri fra seriekamper for gutta, men kjenner vi dem rett blir det langt fra fotballfri i ukene fremover!

 

Grue G2005 til Sverige på cup

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var