Grue G13 videre, mens Norway Cup er over for de andre Solør-lagene

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
GIKK VIDERE: Grue G13 er som eneste lokale lag klare for 8-dels finale! Kampen spilles torsdag klokka 08.00 mot Skeid.

Med unntak av Grue G13 tapte alle de lokale lagene tapte sin første kamp i enten A- eller B-sluttspillet og dermed er årets Norway Cup over for denne gang. Grue G13 slo først Hasle/Løren 5-1 i 32-dels finalen, mens senere på kvelden ble det i 16-dels finalen 4-2 seier mot Rollon – som slo ut Åsnesalliansen G13 i 32-dels finalen. Torsdag morgen er 8-dels finale mot Skeid!

3 av 5 lag fra Solør kom til A-sluttspillet

Grue G13 har imponert stort i årets Norway Cup og er nå klare for 8.dels finale mot Skeid torsdag morgen!

Trener Øyvind Fjeld sa dette etter seier i 32-dels finalen:

– 32-dels finale unnagjort, og det ble spillemessig relativt komfortabelt gjennom en 5-1 seier over Hasle/Løren. Aberet nå er at vi går litt på tannkjøttet med tanke på småskader. 16-dels finalen går senere i kveld på Ekeberg mot Rollon fra Ålesund som slo ut Åsnesalliansen i sin 32-dels finale. Vi mobiliserer og restituerer så godt vi kan fram til kampstart! sa Fjeld.

I 16-dels finalen mot Rollon ble det altså seier med 4-2:

– Bang, bang, bang. 16 dels finale unnagjort. Seier 4-2, og kanskje ikke de mest sympatiske taperne vi har vært borti. Men 8-dels finale mot Skeid på Lambertseter klokka 08.00 torsdag. Lite hvile, men mye moro! sier en fornøyd Fjeld.

Åsnesalliansen tapte begge 32-dels finalene

Åsnesalliansen G16 imponerte stort i gruppespillet og ble gruppevinnere. I 32-dels finalen ble det stopp mot Bremnes, kampen endte 1-2 etter scoring av Jonas Aurland.

– Et utrolig surt tap! Bremnes hadde mange store fysiske spillere, likevel vinner vi mesteparten av duellene. Vanskelig å spille fotball på ei lita humpete bane, noe som favoriserte Bremnes. Med ei skikkelig bane er jeg trygg på vi hadde gått videre! Vi er det beste laget i 3/4 av kampen og de fleste satt og ventet på det forløsende 2-0 målet utover i andre omgang. Så får Bremnes de to eneste avslutningene de har og begge går i mål. Surt, men sånn er fotballen! sier Lars Mathisen.

– Denne gjengen må vi ta vare på

– Jeg er kjempestolt av guttene. De spiller mot rene 2002-lag, mens stammen vår er 2003 ispedd et par 2004-gutter. Yngstemann er 13 år ennå! Det hindrer dem ikke i å brette opp ermene og gå i krigen mot fysisk overlegne motstandere. Dette er en gjeng som må tas vare på, sier en stolt Mathisen.

Åsnesalliansen G13 tok seg også enkelt til A-sluttspill med 3 seire og 1 uavgjort. I 32-dels finalen ble det tap 2-3 på ekstratid mot Rollon. Benjamin Thoresen Faraas og Marius Damhaug scoret målene.

B-sluttspillet: 

Åsnesalliansen G16-2 spilte 0-0 mot Langesund etter ekstraomganger, men tapte 4-5 på straffer.

Grue J14 tapte 0-2 Modum.

Begge lag er dermed ferdigspilt.

Grue G13 videre, mens Norway Cup er over for de andre Solør-lagene

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var