Grue G 2006 – et lag i sterk utvikling

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

 

Disse gutta har vunnet 13 av de 14 seriekampene de har spilt i år

 

Sett under ett har denne sesongen nærmest vært en eneste stor opptur for Grues G 2006 lag. Med en rekke flotte angrep og scoringer, har de blitt lagt merke til også utenfor Grue. 

[slideshow_deploy id=’15’]

 

Siste seriekamp er nå ferdigspilt, og endte til slutt med en komfortabel 7 – 2 seier i lokaloppgjøret mot Åsnesalliansen.

Det er veldig morsomt! Vi har vunnet 13 av de 14 seriekampene vi har spilt i år, og scoret over 130 mål, forteller Kai Myrvang, som sammen med Roger Helgeberg og Egil Bye Moe har treneransvaret for gutta.

 

Ønsket å bli mer offensive

Med så mange scoringer er det liten tvil om at det har blitt jobbet godt med de offensive relasjonene og samhandlingen i laget. Nettopp det var et av målene før sesongen ble sparket i gang.

Vi ønsket før sesongen og utvikle oss til å bli et mer spillende, og offensivt fotballag. Gjennom en rekke gode treninger, med veldig bra oppmøte av spillerne og høyt konsentrasjonsnivå føler jeg vi har utviklet oss mye på den biten, fortsetter Myrvang.

Blitt lagt merke til utenfor Grue

– Gjennom sesongen har laget deltatt på Svennis Cup i Torsby og Grue-turneringa hjemme på Kirkenær. Med gode offensive kombinasjoner er det flere av motstanderne som har latt seg imponere.-«Vi har faktisk fått en del gode og hyggelige tilbakemeldinger fra andre lags trenere, og det er naturligvis veldig gøy. Etter kampen vår mot Fet i Grue-turneringa fikk vi mye av ros av deres trener, og tidligere Lillestrøm og Start spiller Espen Søgård. Det var litt morsomt, avslutter Grue-treneren.

– Nå er kampene ferdigspilt for i år, men fremover venter flere treninger og fotballakademi i Grue før de tar seg velfortjent fotballferie.

Grue G 2006 – et lag i sterk utvikling

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var