Grenseløst på grensen

Grensecupen

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Grensecupen

Det er mulig det er litt på grensen å skrive om grønt gress og neste sommers fotballcup når Halloween akkurat er over, nissene har gjort sitt inntog i butikkene, og mange er opptatt med juleforberedelser. Men for enkelte er det plass til fotball i hodet hele året, og ikke bare ribbe og surkål og pepperkaker mot den kommende høytid. Grensecupen i 2020 kommer definitivt ikke til å komme som den berømte julekvelden på kjerringa på turneringsleder Tom Røhr i juni neste år.

– Planene er allerede lagt, forteller en entusiastisk cupsjef. I år har vi gjort om på påmeldingen, som åpnet i begynnelsen av oktober. Ingen betaler før i 2020, det blir ryddigere regnskapsmessig når betalingen skjer i samme år som cupen gjennomføres. Vi har fått bra respons på dette. Rent praktisk melder man da på lagene sine, så sender vi ut en betalingslink i januar. Det er altså bare å registrere seg nå, og betale senere. I tillegg har vi en bonus for de som er tidlig ute. Dersom man melder på laget innen 1. januar får man 20 % avslag på påmeldingsavgiften.

Vi er avhengige av bidrag for å opprettholde tilbudet. Kan du eller din arbeidsgiver bidra? Klikk her for mer informasjon.

 

Populær cup

– Årets Grenscup hadde 82 påmeldte lag. Det var veldig bra! Neste års mål er å bikke 100 lag totalt.

– Er det noen øvre grense da? Hvor mange lag har dere plass til?

– Vi har nok en øvre grense på ca 100 lag pr. dag, altså 200 lag totalt. Men det er jo et relativt hårete mål da, som ligger veldig langt frem i tid. Likevel vil jeg si at interessen er veldig stor. Det virker som om mange ønsker å spille på grensen. Cupen tilstrekker seg flere og flere lag, og det kommer mange lag fra utenfor bygda, og langt utenfor kommunegrensa, som for eksempel Mjøndalen, Drammen og Oslo. Det dukker opp mange lag som aldri har vært med før.

Grensecupen

Ryktene går på børsen

-Hva slags markedsføring driver dere da, ettersom cupen bare vokser?

– Nei, vi driver ingen aktiv markedsføring, egentlig. Vi sender ut invitasjoner naturligvis, men ellers går det via ryktebørsen. Glåmdalen skrev i fjor at Grensecupen har funnet sin nisje. Det er godt beskrevet. Vi har nok truffet noe. Det er jo en komprimert 1-dags cup, over to dager uten overnatting. Vi holder oss på ett stort område banemessig, der alt foregår. Lørdagen spiller seks- til niåringene, 3’er og 5’er-fotball.  Rett etter at siste kamp er over lørdag gjør vi om baneområdet til søndagens 7’er-fotball for spillerne mellom 10 og 12 år.

 

Full action, god stemning og cupfølelse

– Det går kamper fortløpende på alle banene samtidig. Dette er med å ivareta cupfølelsen. Det er minimalt med venting, det er en stor fordel, at det ikke går flere timer mellom kampene de spiller. Dette er spesielt viktig for de minste. Alle tilskuerne oppholder seg jo også på det samme konsentrerte området. Vi har kiosker og serverer i tillegg grillmat. Det er veldig populært. Vi har til og med fått skryt av svenskene når det gjelder våre hamburgere!

Klikk her for mer informasjon om Grensecupen.

 

Grenseløst på grensen

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var