Grensecupen sparkes i gang 2. juni

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

 

Etter 3 år med Matrand Cup på Magnor er det nå slutt, og man satser på egen cup. Det ble vanskelig å få med nok lag i de eldre klassene som var tiltenkt å gjennomføre sine kamper på Magnor, Dermed går Matrand Cup tilbake til kun å bli arrangert på Matrand.

[slideshow_deploy id=’15’]

Cup ga mersmak

Gjengen på Magnor syntes likevel fotballcup var så moro, at de bestemte seg for å skape en egen cup, dette i god dialog med arrangørene av Matrand Cup. De ble enige om at Eidskog har plass til to fotballcuper, og man ble også enige om å gjøre mye av innkjøpene felles.

Kompakt endags cup

Cupen på Magnor blir en endags cup, og arrangeres lørdag 2. juni for de mellom 6 og 9 år, mens de fra 10 til 12 år spiller søndag 3. juni. Kampene går over 1 x 25 minutter, og alle lag får minimum 3 kamper. Det er premier til alle og premieutdelingen foregår fortløpende etter lagets siste kamp.

Målet har vært å få til en kompakt cup med variert motstander i forhold til vanlig seriespill, sier turneringsleder Tom Røhr.

Gode baneforhold

På Magnor er det gode baneforhold nesten hele sommerhalvåret, og de er ikke veldig sårbare om det skulle komme en regnskur eller to. Grunnen består av mye sand, og de har en god naturlig drenering i hele området hvor banene ligger. I tillegg til gode baneforhold har de også mange baner, og derfor er det nesten ingen begrensinger for hvor mange som kan være med.

Plass til mange lag

– Vi håper på 60 – 80 lag dette første året, men har plass til veldig mange flere lag, om interessen skulle være så stor», forteller Tom og kan også røpe at det allerede tikker inn påmeldinger. Lag fra Eidsvoll, Aurskog, Oslo og Lørenskog har meldt seg på, i tillegg til flere lag fra nærområdet på både norsk og svensk side av grensen. Tom ønsker alle hjertelig velkomne og kan love mye moro både på og utenfor banen. I tillegg kan han lokke med variert og god mat i kiosken og på grillen.

Grensecupen sparkes i gang 2. juni

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var