Glomdalsprofil – Tore Andreas Gundersen

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Tore Andreas Gundersen
Tore Andreas Gundersen fra sine yngre dager i Flisa. Foto: Privat

Tore Andreas Gundersen fra Flisa har opplevd mye på fotballbanen i løpet av karrieren. Han kan blant annet se tilbake på utenlandsopphold i Tyskland og Danmark, og cupgull med Lillestrøm fra 2007. I dag er han tilbake der alt startet, i moderklubben Flisa.

 

Han ble tidlig kjent som en målfarlig spiller, og gikk til Kongsvinger allerede i en alder av 16 år. Etter å ha imponert i KIL, gikk ferden videre til Lillestrøm og Tippeligaspill. Under denne perioden fikk han også flere kamper for U21 – landslaget.

Tore Andreas Gundersen
Ikke hvilken som helst hjemmebane Tore Andreas har hatt. Dette er hjemmebanen til Dynamo Dresden. Foto: http://www.dynamo-dresden.de/

Tore Andreas Gundersen

Posisjon: Spiss

Favorittlag: Liverpool FC

Interesser utenfor fotballbanen: Jakt, fisk, friluft og generelt alt av sportsaktiviteter.

Beste barndomsminne fra fotballen: Da jeg fikk være med på A-lagstrening med Flisa som 14 åring for første gang og slo tunnel på Tore Huuse Øwre, deretter Ole Marius Sillerud, for så å lime ballen i krysset.
Utenom det var det når vi spilte fotball i alle friminutt på skolen, god stemning og ingen bekymringer!

Verste motstander i barne – og ungdomsfotballen: Ragnar og Eskil Koffeld Gundersen på Kongsvinger. De var tvillingbrødrene alle fryktet på 7er fotball.

Trener som har betydd mye for din utvikling fra ung alder: Magne Nordvang. Stilte alltid opp, engasjert og morsom. Gjorde at fotballen var forbundet med lek og moro.

Tips til unge utøvere som vil bli gode fotballspillere:

Avslutningsvis ønsker vi noen tips til lokale gutter og jenter som ønsker å bli gode fotballspillere. Hvilke tips kan du gi basert på egen erfaring, Tore Andreas?

Aldri slipp opp trøkket på trening eller match. ALLE vil møte motgang, og det vil være mennesker som sier at ting ikke går, men så lenge du har troen på deg selv, og aldri gir deg, så vil resultatene komme. Jobb kontinuerlig, vær seriøs og ta aldri hvileskjær.

Vi takker Tore for praten og rådene, og ønsker samtidig han og Flisa lykke til med 2017 – sesongen!

Glomdalsprofil – Tore Andreas Gundersen

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var