Glomdalsprofil: Søskenparet Rubio

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

 

Martha og Vincent Rubio er ivrige fotballspillere. Fotballen har de med seg så og si overalt.

Vincent har allerede mange sesonger i KIL-drakta mens Martha har sin første sesong i år. Tross sin unge alder har Vincent rukket å være med på to KIL-akademier og fire fotballskoler. Og forbilder ramser han opp i hopetall. Han har helt klart sett mye på fotball, også kamper av eldre dato for han nevner både Maradona og Pelè som gode fotballspillere.

[slideshow_deploy id=’15’]

 

Vincent begynte med fotball det året har skulle begynne i 1. klasse. Fra lekeplassen i barnehagen stod han ofte å så på de store gutta spille fotball utenfor gjerdet. Han synes det så innmari gøyalt ut og ville prøve selv også.

Vincent trikser mye hjemme i hagen.

Vincent Rubio

Klubb: KIL hvit G-07

Favorittlag: Manchester United

Favorittspiller: Pogba

Posisjon: Spiss og venstre ving

Hva gjør du på fritiden? Jeg spiller nesten bare fotball jeg. På vinter’n er jeg litt med i teaterguppen på Scene U, men aller mest tid bruker jeg på fotball, Fifa og trampolina.

Beste egenskaper: Jeg er ganske uredd og takler gjerne for å komme helt frem til motstanderens mål for å score. Jeg liker å feire når laget mitt scorer – det er gøy uansett om det er jeg eller noen andre på laget som lager mål. Det er viktig å feire – det sier jeg alltid til søsteren min som har begynt å spille fotball i år.

Beste med fotball: Det beste er når jeg og alle lagkameratene kan gjøre laget stolt over innsatsen. Det gjør vi ved å gjøre vårt aller beste alle sammen.

Verste motstander: Brane fordi de er blitt så innmari gode.

Jeg begynte først som keeper, sier Vincent. Det var liksom litt tryggere da jeg ikke hadde øvd så mye. Men så oppdaget jeg Fifa. Jeg holdt på med Fifa hele vinteren og da vi begynte å spille fotball igjen på våren hadde jeg mer lyst til å spille ute på banen.

 

Jeg har sett alle fotballkampene Vincent har spilt, sier Martha.

Martha Rubio

Klubb: KIL rød J-10

Favorittlag: KIL

Favorittspiller: Adem Güven

Posisjon: Jeg løper på hele banen jeg.

Hva gjør du på fritiden? Når jeg ikke spiller fotball danser jeg. Det er også kjempegøy. Jeg er også innmari glad i å synge og å hoppe på trampolina.

Beste egenskaper: Den første kampen jeg spilte scoret jeg to mål, så kanskje det er min beste egenskap.  Jeg løper mye og synes det er morsomt å «snappe» ballen fra motstanderen.

Beste med fotball: Det beste er når hele laget er fornøyd og har hatt det gøy.

Verste motstander: Grue, fordi de er så innmari flinke. Vi spilte mot Grue på Brandval-cup to ganger. Den første kampen tapte vi, men den andre kampen vant vi over dem. Da var vi stolte da.

Hva er en god lagkamerat for deg? Martha og Vincent er ganske samstemte fordi de øver mye foran målet hjemme i hagen. Her trikses, dribles og skytes det masse. – Det er viktig at alle får score, sier Vincent. Det mener Martha også.

Når trives du best på banen? «Det er når vi spiller godt sammen, at spillerne ser hverandre og gjør sitt aller beste.

Jeg begynte fordi mange av vennene mine spilte, sier Martha. Hun forteller at hun alltid har vært med å sett på når Vincent har trent, spilt kamper eller vært med på fotball-cup’er.

 

 

Glomdalsprofil: Søskenparet Rubio

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var