Glomdalsprofil – Sondre Flaamo

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Sondre Flaamo spiller på Brane G15 denne sesongen.

Sondre Flaamo fra Roverud er keeper på Brane G15. Han og laget hans trener to ganger i uka på Braneplassen om sommeren, men om vinteren har de ei treningsøkt i storhallen på Kongsvinger og ei økt i gymsalen på Roverud-skolen.

Sondre liker lagspill godt og spiller også håndball for KIL om vinteren. Han har spilt håndball like lenge som han har spilt fotball.

[slideshow_deploy id=’15’]

 

Målet er å vinne flere av de jevne kampene

Seriespillet så langt i år syntes Sondre har vært sånn midt på treet, så han er supermotivert til å møte lagene igjen i høst. Han har tro på flere seiere i høst. – Vi ligger midt på tabellen. Det har vært mange jevne kamper på vårsesongen, så målet vårt er å vinne flere av de jevne kampene nå når vi møter lagene igjen i høst.

Før høstsesongen starter opp skal Sondre og laget hans på MAXI-turneringen på Hamar. Det gleder vi oss til – det er alltid gøyalt å være med på turneringer.

Navn: Sondre Flaamo

Klubb: Brane G15

Favorittlag: Real Madrid! Jeg var i Madrid for en stund siden og så de spille mot Atletico Madrid. De var kjempegode og underholdende å se på. Det var da jeg virkelig ble skikkelig Real Madrid supporter.

Favorittspiller: Manuel Nuer (keeper Bayern Munchen)

Posisjon på banen: Keeper

Hva gjør du på fritiden? Når jeg ikke spiller fotball spiller jeg håndball. Det passer jo bra for håndball mer vinteraktivitet.

Beste egenskaper: Som keeper er jeg uredd. Ellers er jeg positiv og støtter laget mitt i både medgang og motgang.

Beste med fotball: Det er selvfølgelig når laget og jeg selv spiller bra.

Verste motstander: Våler. De har vært gode i år. Dessuten spiller vi mot dem på 7-er bane, noe som er veldig uvant for oss.

Hva er en god lagkamerat for deg? En som alltid er positiv og ikke blir sur og negative om det gjøres feil på banen.

Når trives du best på banen? Jeg er mest fornøyd når jeg redder mye og kan hjelpe laget til et godt resultat.

Som lag trener vi mest på å spille hverandre gode, sier Sondre. Selv trener jeg mest på keeper-rollen. Jeg begynte å stå i mål for tre-fire år siden og trives godt som siste-skanse. Det er en ansvarsfull rolle å ha, men jeg er ganske uredd av meg og har man et godt forsvarsspill får jeg god hjelp. Trening må til for å bli god og vi har det gøy også på trening – men det er når vi skal spille kamp at jeg kjenner adrenalinet og spenningen i kroppen.

 

Les også våre tre siste Glomdalsprofiler:

Glomdalsprofil: Ida Rebekka Bjørge

Glomdalsprofil: Dorthe Lillebekk

Glomdalsprofil: Søskeparet Rubio

Glomdalsprofil – Sondre Flaamo

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var