Glomdalsprofil: Odd Inge Westby

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Odd Inge Westby er keeper på Brane Tigers.

 

Keeper Odd Inge Westby forteller at han alltid har vært fotballinteressert. Han begynte å spille fotball lenge før Brane Tigers ble etablert. Han bodde på Kongsvinger, men syklet, sammen med en kamerat den drøye mila fra Kongsvinger til Roverud for å trene med et av lagene der. Det står det respekt av og viser at man er både interessert, motivert og glad i å trene.

Brane Tigers er ett av fotballagene i IL Brane. Laget er ikke så ofte å se på Braneplassen for de både trener og spiller sine hjemmekamper på Kongsvinger, men er innmari stolte over å representere Brane sine farger.

[slideshow_deploy id=’15’]

 

Brane Tigers er et merittert lag og deltar hvert år blant annet på både  landsturning og Norway Cup. Det største var kanskje da de ble invitert til fotballmatch hos kronprins Haakon og kronprinsesse Mette Marit på Skaugum. I 2003 ble Brane Tigers valgt av NFF til å representere Norge i en internasjonal turnering i Irland.

Glomdalsprofil: Odd Inge Westby – Brane Tigers

Favorittlag: Manchester United

Favorittspiller: Zlatan Ibrahimowic

Hvorfor er fotball viktig for deg? Jeg har alltid likt å være i aktivitet og syntes fotball har vært spesielt moro.

Hvor på banen liker du best å spille: Keeper. Har alltid likt å stå i mål  og jeg har sett mange gode redninger av Peter Schmeichel. Han har lagt opp nå, men var en god keeper i mange år.

Hva trener du mest på? Jeg trener ofte sammen med reservekeeperen vår og da bytter vi på å stå i mål og å skyte mot mål.

Hvor god har du lyst til å bli: Jeg tror jeg kan bli bedre, så målet mitt er bare å bli best mulig.

Dine beste egenskaper: Jeg er god på strek og god på å ta de høye ballene. Jeg er heller ikke redd for å kaste meg.

Det beste med fotballen: Jeg trives sammen med en fin gjeng og fellesskapet vi har gjennom fotballen. Laget er mye sammen for vi reiser mye, og ofte langt, på kamper og turneringer.

Hva er en god lagkamerat: En som backer opp laget og hjelper andre.

Verste motstander: Elverum og Vålerenga er de to lagene vi syntes det er vanskelig å spille mot – de er gode.

Får du tid til noe annet enn fotball? Jeg jobber på Rema 1000 men greier alltid å tilpasse arbeidstidene til trening og kamper. Laget trener sammen hver torsdag og kampene våre spiller vi i helgene. En gang i året møter vi også juniorlaget på Roverud – det er en kamp vi alltid gleder oss til og som er artig å spille.

 

Brane Tigers får her sin velfortjente jubileumspremie fra IL Brane.

 

Les også våre siste glomdalsprofiler:

Glomdalsprofil: Mathias Jonsrud Heiberg

Glomdalsprofil: Christian Øien Damhaug

Glomdalsprofil: Kristian Myhrum Berg

 

Glomdalsprofil: Odd Inge Westby

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var