Glomdalsprofil: Oda Flaamo

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Oda Flaamo – Brane IL

Oda Flaamo og laget hennes har deltatt på to turneringer så langt i sommer og skal også være med på MAXI-turneringen på Hamar. Både på Brandval Cup og Lip Smacker-cup’n i Oslo vant de alle kampene sine.

Branes J11-lag har vært et skikkelig turneringslag denne sesongen. Ikke rart at de gleder seg litt ekstra til sin tredje turnering på Hamar kommende helg.

[slideshow_deploy id=’15’]

 

Vi er alltid ekstra spente når vi deltar på turneringer. Da møter vi lag vi ikke har møtt tidligere og som vi ikke vet noe om, sier Oda. Vi håper selvfølgelig på mange gode kamper og poeng i MAXI-turneringen også.

– Vi har ikke faste plasser på banen ennå, men det tror jeg vi får neste sesong. Jeg spiller som oftest midtbane eller spiss. Med to treningsøkter og en kampdag i uka blir vi et sammenspleiset lag som har det gøyalt sammen. Vi er venner alle sammen og vi går også i samme klasse.

Det er fint å ha venner som har de samme interessene som deg selv.

Gjennom årets sesong har vi både vunnet og tapt kamper, men det er like gøy uansett. Vi er enige om at alle må få mulighet til å lage mål, og det er mange på laget mitt som scorer. Vil trener endel på å bli mer skuddsikre og ikke være beskjedne på banen.

Oda forteller at hun ble inspirert av broren sin. Hun var alltid med når Sondre spilte sine kamper og syntes det så morsomt ut. Derfor begynte hun tidlig å spille fotball – allerede før hun begynte på skolen.

Navn: Oda Flaamo

Klubb: Brane J11

Favorittlag: Real Madrid. Her er jeg nok litt påvirket av broren min. Broren min så dem spille hjemmekamp i Madrid og det var visst innmari morsomt.

Favorittspiller: Martin Ødegård

Posisjon på banen: Midtbane og spiss.

Hva gjør du på fritiden? Når jeg ikke spiller fotball spiller jeg håndball, men jeg er også ganske mye sammen med vennene mine.

Beste egenskaper: Positiv og blid – støtter laget – løper mye etter ballen for å score.

Beste med fotball: Det er rett og slett bare veldig gøy – samtidig som jeg får man være mye sammen med vennene mine.

Verste motstander: Grue, fordi de er veldig flinke til å sentre og forstår spillet veldig godt.

Hva er en god lagkamerat for deg? En som støtter andre og som alltid er positiv uansett hva som skjer på banen.

Når trives du best på banen? Når jeg klarer det jeg har bestemt meg for og når jeg scorer mål.

Gjennom årets sesong har vi både vunnet og tapt kamper, men det er like gøy uansett. Vi er enige om at alle må få mulighet til å lage mål, og det er mange på laget mitt som scorer. Vil trener endel på å bli mer skuddsikre og ikke være beskjedne på banen.

 

Les også våre tre siste glomdalsprofiler:

Glomdalsprofil: Ida Skolegården

Glomdalsprofil: Linus Kristiansen

Glomdalsprofil: Oscar Norheim

 

 

Glomdalsprofil: Oda Flaamo

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var