Glomdalsprofil: Mathias Jonsrud Heiberg

Mathias Jonsrud Heiberg

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Mathias Jonsrud Heiberg
Mathias Jonsrud Heiberg er en stor Manchester United- og Lukaku-fan.

Tidligere i høst presenterte vi den ivrige fotballspilleren Mathias Jonsrud Heiberg, gutten fra Nord-Odal som fikk bestefar til å kjøre seg på KIL Akademiet to ganger i uka. I dag er han vår glomdalsprofil.

[slideshow_deploy id=’15’]

 

Han drømmer nok om å spille på større baner enn som så, men vet han må trene lenge og hardt for å nå det målet.

Mathias Jonsrud Heiberg

Hvilket lag spiller du på? Nord-Odal IL G-9

Favorittlag: Manchester United – uten tvil. Jeg har vært i Manchester å sett dem spille. Jeg så dem på Ullevål i sommer også. Det var synd at Zlatan Ibrahimowich var skadet og ikke kunne spille. Det hadde vært gøy å se han.

Favorittspiller: Lukaku

Spiller helst: Jeg trives aller best som spiss. Da har jeg den beste posisjonen for å score mål. Det er gøy å prøve andre posisjoner også. Jeg står til og med litt i mål.

Hva trener du mest på? Skuddtrening er enklest å øve på når jeg ikke trener med laget. Da får jeg  pappa eller bestefar til å være keeper. Mamma tør ikke lenger for jeg skyter så hardt.

Hvor god har du lyst til å bli? Jeg har lyst til å bli like god som Lukaku, men da må jeg trene mye, det vet jeg. Jeg trener gjerne flere ganger om dagen jeg.

Beste egenskaper: Det tror jeg må være å score mål for det er det jeg trener mest på.

Det beste med fotballen: Det er alle treningene hvor vi kan utvikle spillet vårt og lære nye ting som vi kan trene på individuelt. Vi har det like gøy på trening som på kamper.

Hva er en god lagkamerat: En som spiller ballen til den på laget som har best posisjon til å score. En spiller kan ikke gjøre hele jobben alene. Å være den som legger de målgivende pasningene er like viktig som den som scorer.

Verste motstander?: Ingen! Alle kan slås om vi er gode både i forsvar og angrep.

Får du tid til noe annet enn fotball?  Jada, det gjør jeg. Først og fremst må jeg gjøre lekser. Det gjør jeg rett etter skolen slik at jeg kan ha fri hele ettermiddagen og kvelden.

I sommerferien, da det ikke er så mye fotball, er det gøy å stå på vannski på Siap. De dagene vi ikke trener fotball om vinteren liker jeg å både gå på skøyer og ski. Det er god trening det også, sier Mathias.

Les også våre siste glomdalsprofiler:

Glomdalsprofil: Christian Øien Damhaug

Glomdalsprofil: Kristian Myhrum Berg

Glomdalsprofil: Oda Flaamo

Glomdalsprofil: Ida Skolegården

 

Glomdalsprofil: Mathias Jonsrud Heiberg

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var