Glomdalsprofil: Martin Holtet

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Martin Holtet spiller på IL Brane G10 – gul

Martin har lagt en lang fotballsesong bak seg. I tillegg til fotballtreninger og kamper gjennom sommeren har han også drevet litt barmarkstrening foran skisesongen. Han er nemlig også en ivrig langrennsløper.

På 100-årsmarkeringen for de aktive i IL Brane traff vi mange ivrige og glade fotballentusiaster. En av dem var Martin som spiller på G10 Gul.

[slideshow_deploy id=’15’]

 

Glomdalsprofil: Martin Holtet – Brane G10 Gul

Favorittlag: Real Madrid fordi de har så gode spillere.

Favorittspiller? Jeg er stor fan av Gareth Bale. Han er innmari god på å drible og har en skuddfot jeg misunner han. Han har også mange gode assist til Ronaldo.

Hvorfor er fotball viktig for deg? Jeg liker å trene og jeg liker å ha noe å gjøre på fritiden – derfor ble det fotball som jeg kan spille sammen med vennene mine.

Hvor på banen liker du best å spille? Jeg står både i mål og spiller spiss når jeg ikke er keeper.

Hva trener du mest på? Da jeg både står i mål og spiller spiss trener jeg mye på øvelser som gjør meg bedre i de posisjonene. Om vinteren liker jeg å gå på ski så jeg bruker litt tid på barmarkstreninger i sommerhalvåret.

Hvor god har du lyst til å bli? Bale og Ronaldo.

Dine beste egenskaper? God kondis og innsatsvilje.

Verste motstander? FLISA

Får du tid til noe annet enn fotball? Ja, jeg har allerede nevnt at jeg er interessert i ski og langrenn. Og så bruker jeg en del tid på tramplina (trener spenst), Ipad og andre leker.

Jeg spiller fotball fordi det er veldig gøy, sier Martin. Samtidig er det fint å være en del av et lag – vi trener for å gjøre hverandre gode, både som spillere og lagkamerater. En god lagkamerat er en bryr seg om laget og lagspillerne – altså: en god lagkamerat bør ikke være altfor ego ….

Nå når fotballsesongen er over ønsker vi Martin lykke til med sin vinteridrett som er langrenn. Vi gleder oss til å se deg på fotballbanen igjen til våren.

Les også våre siste glomdalsprofiler:

Glomdalsprofil: Odd Inge Westby

Glomdalsprofil: Mathias Jonsrud Heiberg

Glomdalsprofil: Christian Øien Damhaug

Glomdalsprofil: Martin Holtet

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var