Glomdalsprofil – Jesper Grundt

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Glomdalsprofil - Jesper Grundt
Foto: Privat

Glomdalsprofil – Jesper Grundt

Klubb: Eidskog fotball

Posisjon: Sentral offensiv midbane

Favorittspiller: Lionell Messi

Favorittklubb: Liverpool

Beste egenskaper: Kreativ, god med ballen, gode lederegenskaper

Fritiden: Jeg gjør ikke noe annet. Det går i skole og fotball.

Beste øyeblikk: Spille for Liverpool under Norway cup
Liverpool Football Academy arrangerte fotballskoler rundt i hele Norge. Det var ca 20 steder, der 2000 spillere deltok totalt. 14 spillere ble tatt ut til å spille en kamp på hovedbanen i Norway cup, mot et lag som tv2 hadde tatt ut fra NC. Jeg og Aleksander Håpnes (Kongsvinger) ble tatt ut for Liverpool, sammen med 12 andre 14 åringer. Jeg var ett år yngre enn de andre, men det gikk fint.

Jeg fikk vite av Phil Thomson (Liverpool legende) at jeg skulle spille venstreback på et spillermøte 1,5 timer før kampstart. Kampen gikk på TV, og jeg var litt nervøs, selv om jeg gledet meg mest.

Verste motstander i serien: Lillehammer (G16), Ottestad (02)

Vi ønsker å presentere barne- og ungdomsspillere i glomdalsregionen på vår portal. Dette for å fremme våre fantastiske utøvere, samt at det er gøy å høre deres syn og vinklinger på fotballen.

Alle som ønsker å få sitt portrett på glomdalsfotball.no må få foresatte til å sende inn svar på spørsmålene, samt bilde på e-post. Vi gleder oss til gode portretter!

Glomdalsprofil – Jesper Grundt

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var