Glomdalsprofil – Harald Olafsbye

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Harald Olafsbye
Harald Olafsbye i kamp for KIL. Foto: Privat

Vår faste spalte «Glomdalsprofil» har vi nå snakket med KIL-spiller, Harald Olafsbye. Harald er en dyktig, treningsvillig og ydmyk gutt som allerede har opplevd mye på fotballbanen. Liverpool-supporteren (født i 1999) har vært fast inventar på Indre Østland FK sitt kretslag, og har i år spilt på KILs B-lag i 3.div og KILs juniorlag.

Glomdalsprofil – Harald Olafsbye

Klubb: Kongsvinger Toppfotball

Posisjon: Midtstopper nå, men har tidligere spilt mye midtbane.

Favorittspiller: Paul Pogba

Favorittklubb: Liverpool

Beste egenskaper: Løpssterk, vinnerinstinkt, god med ball

Fritiden: Skole og fotball tar det meste av tiden. Er med venner hvis jeg har tid.

 

Harald Olafsbye og Salgado
Harald med Salgado på treningsleir i Dubai. Foto: Privat

Beste øyeblikk: Bli tatt ut til Statoils talentleir 2014 i Porsgrunn. Jeg ble tatt ut til gruppen «morgendagens midtbanespillere», som var for midtbanespillerne som lå rett under landslagsnivået. Det var stort for meg, og en fin bekreftelse på at jobben jeg hadde lagt ned, ga resultater. Vi jobbet med forskjellige rollekrav til midtbanespilleren i en uke, og jeg lærte masse. De aldersbestemte landslagene var også på samlingen, så jeg fikk se hvor nivået lå på landets beste fotballspillere på min alder. I tillegg til det sportslige, fikk jeg også mange nye fotballvenner fra hele Norge.

Verste motstander i serien: 3 divisjon, herrer: Skedsmo

Vi ønsker å presentere barne- og ungdomsspillere i glomdalsregionen på vår portal. Dette for å fremme våre fantastiske utøvere, samt at det er gøy å høre deres syn og vinklinger på fotballen.

Alle som ønsker å få sitt portrett på glomdalsfotball.no må få foresatte til å sende inn svar på spørsmålene, samt bilde på e-post. Vi gleder oss til gode portretter!

Glomdalsprofil – Harald Olafsbye

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var