Glomdalsprofil – Frida Grønhella

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Frida Grønhella
Dyktige Frida Grønhella. Foto: Privat

Distriktet har mange spennende jentespillere. 13 år gamle Frida Grønhella fra Eidskog er en av disse, og har nå også kvalifisert seg til J2003 krets. Vi leser ikke mye om kvinnefotballen i distriktet, og heller ikke mye om de yngre jentene. Det som er spennende er at det er merkbart mange yngre jenter som hevder seg i distriktet. 

Eidskogjenta, Frida, er liten av vekst med god teknikk, kvikke føtter og en fin fotballforståelse. Litt som sitt eget idol med andre ord.

Glomdalsprofil – Frida Grønhella

Klubb: Eidskog Fotball

Posisjon på banen: Sentral offensiv midtbane

Favorittspiller: Lionel Messi

Favorittlag: Manchester United

Hva gjør du på fritiden: Spiller fotball og er med venner

Beste egenskaper: Fart og gjennombruddspasninger

Beste øyeblikk: Årets Matrand cup med laget vil jeg si. Hele laget presterte så godt vi kunne, fikk gode resultater og vant cupen! Det var moro, spesielt siden det er første gangen det er mulig å «vinne» Matrand cup. Bakers elite cup med kretslaget er også noe jeg setter høyt. Å bli kjent med nye spillere og deres spillemåter.

Verste motstander i serien: Brumunddal og Kongsvinger. Det er fordi begge lagene hadde gode spillere og et bra forsvar. Det gjorde det vanskelig å komme seg forbi og avslutte.

Glomdalsprofil – Frida Grønhella

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var