Glomdalsprofil – Fredrik Mani Pålerud

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Fredrik Mani Pålerud
Finnholtgutten Fredrik i aksjon for KIL. Foto: kil.no


Fredrik Mani Pålerud har blitt et kjent navn for de fleste fotballinteresserte over hele landet. Finnholt – karen har vært et fast innslag på Kongsvingers høyreback de to siste sesongene. Han scoret Kils første mål i NM semifinalen mot Strømsgodset, og er nå klar for den første cupfinalen i Kils historie.

Fredrik har tidligere spilt for Sander og Tromsøs junior og – rekruttlag. Han har de senere årene tatt store steg som fotballspiller, og blitt en svært viktig brikke i Kongsvingers mannskap som har levert en strålende sesong hittil. For å komme dit han er i dag har han lagt ned mange timer med hardt arbeid, og jobbet målrettet. Det har gitt resultater!

Fredrik Mani Pålerud

Klubb? Kongsvinger Toppfotball

Posisjon? Høyreback

Favorittlag? Manchester United

Fritidsinteresser? Skole, være med gode venner og ellers all mulig aktivitet.

Beste egenskaper på banen? Fart, utholdenhet, utfordre 1 mot 1 og en lojal lagspiller.  

Verste motstander i ungdomsfotballen? Edvin Jukic (Kongsvinger) og Harald Holter (Grue). Begge hadde imponerende god teknikk for alderen.

Hvilken trener har betydd mest for din utvikling? Espen Biagi har hatt stor betydning for min utvikling fra jeg var guttespiller til jeg ble seniorspiller på Sander.
Ellers er det vanskelig å komme unna Luis Pimenta. Jeg har hatt enorm utvikling under han så langt i KIL.

Har du noen tips til unge utøvere som ønsker å utvikle seg til å bli gode fotballspillere?
Dersom man ønsker å bli best må man tørre å ta de tøffe valgene. De som gjør det, og samtidig vil det det mest, er de som lykkes oftest. Og selvfølgelig: Husk å ha det gøy med fotball, uansett!

 

Med sine gode holdninger og vilje til å trene er Fredrik et prakteksempel for unge utøvere. Vi takker Fredrik for praten, og ønsker han og resten av Kongsvinger lykke til med cupfinale og resterende play – off kamper.

Glomdalsprofil – Fredrik Mani Pålerud

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var