Glomdalsprofil – Fredrik Bekkesletten

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Fredrik Bekkesletten har med seg fotballen overalt.

13 år gamle Fredrik Bekkesletten fra Kongsvinger er som så mange andre på hans alder en ivrig fotballspiller. Før han begynte å spille fotball for tre år siden var han aktiv i svømmemiljøet. Nå satser han 100 prosent på fotball fremover. 

Glomdalsfotball.no har slått av en prat med Fredrik Bekkesletten og vi forstår at han har god oversikt over fotballen i distriktet. Han er ivrig Liverpool-tilhenger og har Neymar som favorittspiller. Vi skjønner også at han holder seg godt oppdatert på hvordan de store lagene ute i Europa gjør det. Selv trener han fotball opptil tre ganger i uka, i tillegg til en kampdag.

ANNONSE

[slideshow_deploy id=’15’]

 

Når Fredrik ikke ikke sparker fotball driver han gjerne med vannsport. Her har han vært ute å prøvd surfebrettet.

Fredrik Bekkesletten

Klubb: KIL G03

Favorittspiller: Neymar jr (da Silva Santos Júnior)

Favorittlag: Liverpool

Posisjon: Back

Hva gjør du på fritiden? For det meste spiller jeg fotball, men jeg bruker også tid på lekser og spiller litt FIFA. Jeg holdt på med svømming i syv år før jeg begynte med fotball, men nå er det bare fotball som gjelder for meg. Svømmekonkurranser er jeg bare med på i skolesammenheng nå.

Beste egenskaper: Ballkontroll, utholdenhet og rask (spurter).

Beste med fotball: Fotball er alltid morsomt – både å trene sammen med venner og spille med og mot venner. Det er også innmari gøyalt å være med på fotballturneringer. Jeg gleder meg til sommeren for da skal vi til både i Arvika Cup og Norway Cup.

Verste motstander: Hamar, fordi de er så innmari gode – i alle fall da vi spilte mot dem i fjor. Er spent på om de er like gode i år.

Hva er en god lagkamerat for deg? En god lagkamerat er en som Ikke kjører solo, men som hjelper laget sitt, ikke sier stygge ting til lagkameratene, en som spiller fair og som får laget med seg selv om det ligger under.

Hva er det viktigste for at du skal trives på fotballbanen? At laget vi spiller mot spiller fair og at alle på eget lag gjør sitt beste og kjemper for å få ballen tilbake om vi slår den bort.

Lokalt forbilde? Johan Wennberg (trener)

Jeg har det like morsomt på treninger som på kamper. Det er første året med 11-fotball, så det er litt uvant, men innmari gøy.

Glomdalsprofil – Fredrik Bekkesletten

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var