Glomdalsfotball-seminar i april

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Glomdalsfotball-seminar
Glomdalsfotball arrangerer seminar med fokus på kompetanseheving lokalt. Foto: Glomdalsfotball

Før man sparker sesongen ordentlig i gang, arrangerer glomdalsfotball.no et Kick-off seminar med noen av distriktets mest fremtredende fotballpersonligheter i Kongsvinger. Torsdag 20. april bør fotballinteresserte i hele distriktet sette av for faglig påfyll.

 

Glomdalsfotball-seminar for alle som er interessert i fotball

Det skal være et tilbud for alle som liker fotball. Vi vil tilby gode foredragsholdere som kan gi noen råd i treningshverdagen sammen med barn og unge, kan initiativtakeren bak Kick Off-seminaret, Rune Skasberg engasjert fortelle oss.

Ambisjonen er å samle trenere og andre fotballfolk, hvor fokus er spillerutvikling og kompetanseheving lokalt. Det er viktig å understreke at vi ønsker å bidra til at vi sammen kan heve fotballgleden i distriktet, og at dette seminaret er aktuelt for alle trenere i distriktet og andre fotballglade fortsetter Rune.

 

ANNONSE
[slideshow_deploy id=’15’]

 

Glomdalsfotball-seminar
Espen Nystuen og KIL TF er svært positive til arrangementet 20. april. Foto: Privat

Kjente KIL-profiler vil bidra

Vi har også tatt en kort prat med sjefen for regionens flaggskip, Espen Nystuen, og vi spurte han hvilken fordel det er å sette av tid til et felles kick-off for fotballfolk i vår region?

Jeg anser dette for å være en glimrende anledning til å møte likesinnede i de andre lokale klubbene. Hensikten må være å kunne diskutere så vel likheter som ulikheter. Og benytte muligheten til å treffe menneskene i de andre klubbene utenfor konkurransesettingen.

Videre spurte vi også hva KIL tenker om å bidra til kick-off sammen med Glomdalsfotball?

Vi føler et ansvar for de andre klubbene i vårt distrikt. Og vår tilstedeværelse her er et ledd i vår satsing på å ta et enda større ansvar for utviklingen av lokale ledere, trenere og spillere.

I tillegg til Espen Nystuen vil også Trond Amundsen fra KIL Toppfotball være med, og det blir også besøk fra kretsen og fra noen av de andre lokale klubbene i distriktet.

 

Glomdalsfotball-seminar
June S. Vinje, Regionssjef i Sparebanken Hedmark, er med som økonomisk støttespiller. Foto: Sparebanken Hedmark

Økonomisk støttespiller

Uten økonomiske støttespillere ville det vært umulig å arrangere en slik happening, og Sparebanken Hedmark har allerede flagget sin støtte til seminaret.

Dette er spennende og vi støtter gjerne opp om kompetanseheving i barn- og ungdomsfotballen, sier June S. Vinje, Regionssjef i Sparebanken Hedmark.

Breddeidrett er noe vi setter høyt og arrangementer som inkluderer alle er noe vi er opptatt av, og June håper mange støtter opp om arrangementet.

Mer informasjon og muligheter for påmelding kommer snart! Men avsett allerede nå noen timer kvelden 20. april for å møte likesinnede for en hyggelig fotballprat.

Glomdalsfotball-seminar i april

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var