Glomdalsfotball.no satser videre

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Glomdalsfotball.no satser videre
Fotball står sentralt hos Guru Utvikling som eier og drifter Glomdalsfotball.no. Her Harald Holter og Rune Skasberg. Foto: Glomdalsfotball.no

Etter 3 måneder i drift er beslutningen tatt – Glomdalsfotball.no satser videre også i 2017 takket være enorm interesse fra leserne og ikke minst bedriftssupportene som bidrar økonomisk.

 

Stolt grunnlegger

Jeg er stolt, glad og imponert over å kunne konkludere med at Glomdalsfotball.no er kommet for å bli, sier mannen bak siden, Rune Skasberg.

Det er svært hyggelig at KIL gjør det så bra på seniornivå som de gjør, og ikke minst med mange lokale spillere. All ære til Espen og hans team på Gjemselund. Men de får nok oppmerksomhet som de gjør. Vi trenger å løfte frem neste generasjon fotballspillere, og fremsnakke hverandre. Det er superviktig for hele distriktet både via egen stolthet og også i bolyst-perspektiv.

Med godt over 20.000 sidevisninger og 15.000 besøkende på portalen er det liten tvil om at gla’saker om våre klubber, og barne- og ungdomsfotballen spesielt, fenger interesse.

Vi hadde en anelse om at det var interesse for en slik side, men mottakelsen har overgått alle forventninger, sier Skasberg entusiastisk.

 

Glomdalsfotball.no satser videre
Stolt grunnlegger av Glomdalsfotball.no Foto: Glomdalsfotball.no

Lokalt næringslivet er nøkkelen

Gode tanker og hyggelige saker om lokalfotballen er ikke nok alene til å sikre fremtiden til Glomdalsfotball.no. Skasberg forteller:

For å kunne lønne våre skribenter har vi vært helt avhengig av støtte fra annonsører, eller supportere som vi har valgt å kalle de.

Med den støtten som er kommet fra lokalt næringsliv gir det portalen en trygghet for videre satsing.

Dette går litt hånd i hånd, bedre økonomi gir mulighet til bedre produkt. Så her er det bare å jobbe på!

 

Glomdalsfotball.no satser videre
Stor fotballinteresse også i vår region. Her fra cupfinalen. Foto: Glomdalsfotball

Fremtiden

Når vi begynner å snakke om videreutvikling og Glomdalsfotball.no sin fremtid blir igjen Gruegutten engasjert:

Vi har lyst til å videreutvikle oss og bidra til kompetanseheving lokalt. For at våre håpefulle fotballspillere skal få best mulig utvikling er vi avhengig av at trenergjerningen i barne- og ungdomsfotballen får større anerkjennelse enn i dag. Klarer Glomdalsfotball.no å finne sin posisjon her tar vi portalen til et nytt nivå.

Vi er avhengige av deg som leser for å videreutvikle vår portal. Send oss dine tips fra vår tips-skjema.

 

[slideshow_deploy id=’15’]

Glomdalsfotball.no satser videre

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var