– Gjør en god jobb for barna våre

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Etter kampen mellom Grue og KIL i G2010-serien ble gaven fra Sullandfondet overlevert Glomdalsfotball v/Rune Skasberg. Her foto av fornøyde spillere.
Etter kampen mellom Grue og KIL i G2010-serien ble gaven fra Sullandfondet overlevert Glomdalsfotball v/Rune Skasberg. Her foto av fornøyde spillere.

 

Nylig ble vi i Glomdalsfotball tildelt midler i fra Sulland-fondet.

Roser glomdalsfotball.no

Daglig leder ved Sulland i Kongsvinger, Tom Cato Vangen, forteller at det ikke var vanskelig å anbefale søknaden som var sendt inn.

– Det er flere som sender inn søknader, og denne gangen syntes vi det var riktig å anbefale fondet å tildele midler til glomdalsfotball.no sier han.

Sullandgruppen deler hvert år ut en halv million til lag, foreninger og ideelle organisasjoner.

[slideshow_deploy id=’15’]

Lag, foreninger eller enkeltpersoner kan søke støtte til alle prosjekter i Sulland Gruppens nærområde, men formålet det søkes støtte til må være i tråd med verdier som troverdighet, allsidighet og nytte, skriver de på sin hjemmeside.

Lokal påvirkning

En jury bestående av konsernledelsen i Sulland Gruppen fordeler midler fra Sulland Fondet to ganger per år, og Vangen sier at man lokalt kommer med anbefalinger ovenfor konsernledelsen.

– Vi har helt klart lokal påvirkning, og kommer med anbefalinger i forhold til de søknadene som kommer inn. Det er mange gode søknader, og vi forsøker å være så rettferdige som mulig, forteller den daglige lederen videre.

Om hvorfor man valgte å tildele glomdalsfotball.no midler denne gangen, sier Vangen følgende:

– Dette er en anerkjennelse for den jobben de gjør, og de gjør en god jobb for barna våre.

Ønsker du å støtte arbeidet vårt?

Alle bidrag tas imot med takk, og kan vippses.

[slideshow_deploy id=’3285′]

 

– Gjør en god jobb for barna våre

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var