Gikk ubeseiret gjennom og rykket opp

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

[slideshow_deploy id=’15’]

Det sammensatte G14-laget i fra Skarnes, Sander og Slåstad som vi skrev om i vår, vant ikke bare da vi var tilstede, men laget gikk ubeseiret – helt fram til ferien og rykket opp til 1. divisjon.

– Vi har hatt en fantastisk vårsesong og det har gått over all forventning. Vi fullførte vårsesongen uten tap, og litt av årsaken til det er at vi i år har hatt ei veldig ok gruppe som har vært veldig treningsvillige. I tillegg er det et godt samhold og en god stemning i laget, forteller trener Rune Strandseter til glomdalsfotball.no.

Laget har akkurat nå litt velfortjent ferie, men med 1. divisjon ventende der framme vil det bli ladet opp skikkelig, og det gjør man blant annet ved å delta i Svennis cup i Torsby i begynnelsen av august. Strandsenter sier spillerne er spente før de skal i gang med et nytt nivå.

– De er litt spente på å få måle seg der. Det blir en del nye lag der som de ikke har møtt tidligere og det blir noen litt lengre reiser. Det blir også litt spennende, sier treneren.

Treningsleir før høstsesongen

Om framtiden er treneren litt forsiktig, men han men han mener det finnes noen forutsetninger for å lykkes fremover.

– Jeg håper det kan bli noe stort. Vi har nå fått tilgang til noen spillere og er 22 stykker så det ser veldig lovende ut for framtiden. Vi håper at vi klarer å holde denne gjengen samlet i mange sesonger framover. I tillegg må jeg skryte av G13 laget vårt som også har unngått å tape i vårsesongen. De er 15 stykker og når vi kommer til en alder der vi kan slå sammen lagene, så ser det enda lysere ut, forteller Rune Strandseter

Oppladningen skjer altså med Svennis cup, og der har treneren ingen annen ambisjon enn å legge ett godt grunnlag for høstsesongen.

– Ettersom vi har ferie nå, så blir det en del av oppkjøringen imot seriestart. Det blir som en slags treningsleir med kamper, overnatting og alt det andre sosiale som skjer i forbindelse med en slik cup, avslutter treneren.

[slideshow_deploy id=’3285′]

Gikk ubeseiret gjennom og rykket opp

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var