Futsal–turnering med stor suksess

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Futsal–turnering med stor suksess
Jubel: Fy Posen IL kunne juble etter seier i finalen over Salt og kryddermix FC. Foto: Glomdalsfotball

Fredag 11. november ble det arrangert futsal–turnering med stor suksess i Eidskoghallen. Nærmere 50 kamper ble avviklet i løpet av kvelden, og det var til slutt laget Fy posen IL som seirende ut av finalen og stakk av med førstepremien. Også flere priser ble delt ut i løpet av turneringen, blant annet turneringens spiller og toppscorer, beste lagnavn og en fair – play pris.

 

Strålende fornøyde

Arrangørene er meget godt fornøyde med arrangementet og er glade for at så mange møtte opp, både som spillere og tilskuere.

Det er helt rått hvor stor oppmerksomhet det har fått av spillere, sponsorer, lag og tilskuere i alle aldre forteller Johan Grundt som var som var med i arrangementskomiteen.

Eksakt antall tilskuere som var innom i løpet av kvelden har de ikke kontroll over, men det antas omkring 200 stykker. Dette skapte en god stemning for spillerne ute på parketten.

 

 

Futsal–turnering med stor suksess
Høy standard: Turneringens dommere holdt høyt nivå, og bidro på en flott måte. På bildet ser vi fra venstre Herman Bostad (Gjøvik Lyn Fotball), Jonas Fuglum Hovden (Storhamar) og Jesper Lea (Brandval). Foto: Glomdalsfotball

 

Mange deltakere

Hele 20 lag hadde meldt seg på turneringen. Her var det både lokale og kjente spillere, og nye impulser fra lenger unna. Dette bidro også til å skape et positivt helhetsinntrykk av turneringen.

Vi hadde lag i fra både Eidskog, Åsnes, Grue, Kongsvinger og Odalen. I tillegg hadde et lag tatt turen fra Wang toppidrett på Hamar. Det er morsomt at lag fra den kanten også tar turen hit til Eidskog mener Grundt.

Futsal–turnering med stor suksess

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var