Fra usikkerhet om ett G19-lag til to påmeldte

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Grue G19 stiller to lag sesongen 2018. Her fra trening i Kongsvingerhallen.

I fjor høst var det få som trodde at det i det hele tatt skulle bli noe Grue G19 i 2018. Hovedtrener Gjermund Holt ønsket å få til en skikkelig tropp før sesongen 2018. I dag er det en tropp på 27 spillere og Grue stiller to lag.

Godt tilbud og tydelige mål

På grunn av at vi har et så godt tilbud, så har vi også fått en del spillere utenfra i tillegg til at det er mange spillere som kommer fra Grue. Vi har et bra opplegg og setter tydelige målsettinger, noe jeg tror bidrar til at såpass mange vil være med.

Gjermund forteller også at det er en vanskelig aldersgruppe med tanke på at de er i den alderen hvor det også spiller mange andre valg inn. Det er flere nye spillere, gamle spillere og spillere som egentlig hadde gitt seg, men som hadde lyst til å spille fotball igjen.

Det som er viktig å få fram for oss er at selv om ikke alle er like ivrige, så stiller vi fortsatt store krav til at alle tar det seriøst. Hva spillerne gjør utenom treningene står mest på dem selv, men at alle bidrar seriøst på treninger og viser respekt for hverandre for at vi skal bli best mulig er viktig.

[slideshow_deploy id=’15’]

 

Trener i Kongsvingerhallen

Nå trener juniorlaget i Kongsvingerhallen, men gleder seg til å komme til Grue for å spille ute på eget anlegg igjen. De har 3 faste treninger i uka, i tillegg til dette kommer det kamper og at noen spillere også trener med A-laget. Gjermund forteller at de har en god dialog med A-laget hele veien og at de spillerne som vil utvikle seg til å bli bedre får den muligheten.

Det er viktig for trenerteamet at alle spillerne blir sett på trening, og at de får den hjelpen og kunnskapen de trenger for å bli bedre. De har et stort trenerteam som bygges rundt og som per dags dato består av hovedtrener Gjermund Holt, Rune Skasberg, Jan Erik Moe og Kristoffer Karlsen.

Grue G19 stiller to lag sesongen 2018. Her fra trening i Kongsvingerhallen.

Trener i en stor gruppe

Selv om de stiller to lag, så trener de fortsatt sammen som en stor gruppe. De stiller ett lag i 1.div og ett lag i 2.div. Hvem som skal spille i hvilken divisjon er ikke bestemt. Det viktigste for trenerteamet er ikke nødvendigvis å vinne alle kamper, men at alle spillerne får lov til å vise seg fram og hele tiden utvikle seg til å bli bedre-bli best.

Vi stilte et veldig åpent spørsmål til Gjermund om hvorfor han tror Grue er en så engasjert fotballbygd.

Det er klart at vi har mange tradisjoner. Vi har hatt spillere som har blitt store, og ikke minst engasjerte folk med hele veien. De som spilte før i tiden, har nå barn som følger foreldrene i samme fotspor. Grue var veldig gode, noe som gjør at mange blir ivrige og engasjerte rundt det som skjer.

Juniorlaget har allerede begynt med treningskamper og gleder seg til seriestart. Vi ønsker trenerteam og spillere lykke til i sesongen som kommer!

Fra usikkerhet om ett G19-lag til to påmeldte

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var