Fotballskole med fokus på «moro med ball»

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Espen Harbosen og Karianne Bergersen inviterer til fotballskole på Kjellmyra

Kjellmyra inviterer til fotballskole for barn i barneskolealder

Fredag 1. juni klokka 16.00 – 19.00 og lørdag 2. juni klokka 09.00 – 14.00 arrangerer Kjellmyra IL fotballskolen «moro med ball» i Idrettsparken.

Karianne Bergersen er en av flere som arrangerer den populære fotballskolen.

 

[slideshow_deploy id=’15’]

 

– Deltagerne går enten siste året i barnehagen eller er i barneskolealder. Det er lagt opp til tekniske øvelser/matcher med aldersbestemte grupper, jentegruppe og keepergruppe. I tillegg vil det bli hinderløype med ball, fotballquiz og skuddtrening på vegg. Det blir hoppeslott og nytt for året er at det blir en form for stolpejakt med fotballaktiviteter. Vi legger opp til to dager med god-stemning i parken! forteller Bergersen.

Avslutter med grilling og premieutdeling

Det vil bli servert mat og drikke begge dagene.

– Kjellmyra fyller 100 år dette året og vi ønsker å markere det med en litt annerledes fotballskole, der vi har en miks av instruktører av nåværende og tidligere spillere fra klubben. Vi avslutter med grilling og premieutdeling på lørdag. Deretter spiller A-laget til Kjellmyra hjemmekamp mot Hernes. Det hadde vært flott med stor stemning i Idrettsparken med både barn og voksne! Håper så mange som mulig kan delta med kunnskapene sine og tilstedeværelse, sier Bergersen.

Rundt 50 deltagere var med på fjorårets fotballskole

I fjor var det med rundt 50 unger på fotballskolen

– Det var flest fra Kjellmyra naturligvis, men også unger fra både Hof, Våler og Flisa i fjor. Vi håper på enda flere i år! Alle deltagere får t-skjorte, drikkeflaske, bag og fotball. Påmeldingen er allerede åpen, send epost til: Veronica.Rundberget@gmail.com – send alder og navn på barnet, t-skjortestørrelse, eventuelle matallergier og kontaktnummer på foresatte, oppfordrer Karianne Bergersen.

Fotballskole med fokus på «moro med ball»

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var