Fotballcup med mye moro

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

I helga som var dro Eidskog G13 til Hamar for å spille Riis City Bilpleie cup. De håpet på mange gode kamper mot jevne motstandere, noe de også fikk. 3 innledningskamper førte til 3. plass og B-sluttspill, men 1 seier, 1 uavgjort og 1 tap var ikke helt rettferdig.

Imponert trener

Vi var overlegne i kampen da vi spilte uavgjort, men ballen ville ikke i mål. Spissen vår hadde mange gode sjanser, og noen ganger vil ballen bare ikke i nettet, kunne trener Tom Willy Kaldråstøyl fortelle.

Han var likevel imponert over gutta og godt fornøyd med spillet, selv om resultatene ikke gikk Eidskog sin vei.

ANNONSE
[slideshow_deploy id=’15’]

 

B-sluttspill like godt som A-sluttspill

Det er likevel slik at det kan være morsommere å være blant de bedre i B-sluttspill enn midt på treet i A-sluttspill, og selv om vi ikke vet hvordan resultatet hadde blitt om gutta fra Eidskogen hadde gått til A-sluttspill, så var det vellykket sluttspill i B-sluttspillet.

Etter en ganske overlegen 8-0 seier i semifinalen ble det finalespill på søndag, og det gleda gutta seg til. Ekstra pirring i magen og noen rastløse bein måtte finne roen de timene i mellom semifinale og finale. Nervøsiteten var nok også tilstede. Finale er tross alt finale.

Dramatisk finale

Dette ble lagets tredje finale, etter at de nådde finalen i både Sandar Cup og Matrand Cup. Etter to finaletap, var det flere enn en som tenkte at «alle gode ting er 3». Likevel endte også denne finalen i gråt og tårer, for store tøffe gutter griner også. Særlig når tapet er så urettferdig. Og da glemmer man fort den strålende pasningen som førte til 3-0 i innledende kamper. Eller det perfekte skuddet som satt så nær stolpen at keeper ikke hadde noen sjanse. De gode driblingene, de tøffe taklingene og det morsomme spillet er plutselig glemt, fordi seier er så viktig.

Man skjønner godt gutta, for de var best i alle spillets faser, men etter ekstraomganger og 1-1 kan alt skje. Straffer er ikke alltid like lett å ta, selv om man vet at de sitter 10 av 10 ganger på trening. Presset er større enn man tror, selv om tilskuerne allerede er fornøyde og har fått underholdning så det holder. 1 straffebom betyr tap, og dermed har igjen urettferdigheten seiret. I hvert fall føltes det slik for gutta fra Eidskogen.

Det var synd for gutta at de ikke vant, men de gjør en fantastisk turnering og det er moro å se på dem. Vi er på cup for å være sammen som en kameratgjeng, og fotball er bare en del av helga. Vi har kost oss og hatt det mye moro, og vi gleder oss allerede til neste cup, avslutter Tom Willy.

Fotballcup med mye moro

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var