Fotball- og folkefest for 100-åringen Brane

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Leder i IL Brane, Monika Stalheim.
Leder i IL Brane, Monika Stalheim ønsker velkommen til 100-årsfeiring på Braneplassen.

Lørdag 30. september starter IL Brane sin 100-årsmarkering med stor fotball- og folkefest på Braneplassen. Hit kommer blant annet en verdensmester, en varaordfører og en godt kjent tidligere Branegutt. Dette blir garantert en morsom og innholdsrik dag. Vi i IL Brane ønsker alle som har lyst til å være med på bursdagsfeiringen velkommen sier idrettslagets leder, Monika Stalheim.

[slideshow_deploy id=’15’]

 

Klokken 12:00 starter bursdagsfeiringen med at alle Brane’s aktive barn og unge går i parade fra Kiwi og bort til fotballbanene, anført av Drum Ladies og varaordfører Margrethe Haarr. Hele 11 fotball-lag vil masjere på rad og rekke iført sine gule Brane-drakter.

– Det kommer til å bli et flott skue når alle våre aktive spillere kommer gående i parade etter Drum Ladies, sier Stalheim. Hun oppfordrer folk om å møte opp.

Premieutdeling, trikseshow, Event4Fun og tivolibod og konsert

Noe av det første som skjer på Braneplassen er at alle våre aktive spillere denne sesongen får hver sin premie. For de yngre tror vi det blir ekstra populært at verdensmester Anders «Azun» Solum kommer med sitt trikseshow og trikseskole.

Verdensmester i triksing, Anders «Azun» Solum

Andre aktiviteter som både unge og «gamle» kan delta på er rodeofotball, wipeout, fotballdart, bounceballs, oppblåsbare vannballer, straffetank og menneskelig «borddfotball». Mot slutten av bursdagsfeiringen spiller Wilson opp med sin musikk og vil også fremføre Branesangen.

Branes yngste spiller mot Brandvals yngste

– Vi gleder oss til det som kommer til å bli et flott utendørsarrangement med mange interessante og populære gjester, sier Monika. Vi håper riktig mange både på Roverud og i distriktet for øvrig har lyst til å feire 100-årsdagen sammen med oss. Vi kan garantere mye moro på Braneplassen denne dagen, sier Monika. Vårt aller yngste lag – 6-åringene – skal også spille kamp mot Brandval. Vi oppfordrer alle til å møte opp og heia de to lagene frem, sier Monika.

IL Brane ble stiftet 11.11.1917

– Den offisielle datoen for 100-årsdagen er 11. november. For å få markert jubileet sammen med hele lokalmiljøet har vi valgt å dele feiringen i to arrangementer. Nå på lørdag er det aktivitetene, utøverne, barna, ungdommen og hele lokalmiljøet som står i sentrum. Dette er dagen for den store folkefesten på Braneplassen. 11. november tar vi den offisielle markeringen med festmiddag, taler og inviterte gjester.

Historien fortelles av Even Pellerud og Thor Grønnerud

Stalheim forteller at en prosjektgruppe har arbeidet i et drøyt år med å få den 100-årige historien til IL Brane skrevet. Thor Grønnerud har vært primus motor for prosjektet og boka er nå sendt til trykkeriet. Boka vil være ferdig trykt og levert IL Brane til den offisielle markeringen 11. november. Mange har forhåndsbestilt boka allerede. En smakebit av historien vil publikum likevel få nå på lørdag da tidligere Branegutt og landslagstrener i inn- og utland, Even Pellerud og bokprosjektet primus motor, Thor Grønnerud, vil gi publikum et innblikk i Branes unike historie.

Parkering på skolen

Vi har så mange aktiviteter at vi har vært nødt til å bruke parkeringsplassen også. Det betyr at det kun er de med spesaltillatelse som kan parkere på selve Braneplassen. Andre bilister henvises til parkeringen på skolen. Braneplassen ligger jo bare et lite steinkast nedenfor.

Vi i Glomdalsfotball ønsker IL Brane lykke til med arrangementet og kommer tilbake over helgen med bilder og reportasje fra arrangementet.

Fotball- og folkefest for 100-åringen Brane

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var