Flisagutt tatt ut på Equinor Talentleir

Benjamin Thoresen Faraas

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Benjamin Thoresen Faraas fra Flisa er tatt ut til Equinor Talentleir 2019

Flisagutten, Benjamin Thoresen Faraas, var å finne blant navnene når uttaket til Equinor Talentleir ble offentliggjort i går.

Equinor Talentleir er et nasjonalt tiltak i regi av Norges Fotballforbund, og dette er første uttaket for 2005-kullet utover sone- og kretslag.

 

Stolt unggutt

Benjamin som spiller på Åsnesalliansen, vant i fjor uoffisielt norgesmesterskapet da de slo Korsvoll 4-3 i finalen i Adidas Cup. Flisagutten var naturlig nok stolt etter uttaket:

– Benjamin var naturlig nok stolt da han fikk beskjeden. Han gleder seg veldig til samlingen sier pappa Per-Ivar Faraas til Glomdalsfotball.no.

Pappa, Per-Ivar, er trener sammen med Øyvind Damhaug og Frode Fosseid. Trioen har jobbet godt med Åsnesgutta i mange år, og resultatene har vært bra både kollektivt og individuelt. Tre av 2005-gutta er også på kretslaget. I tillegg til Benjamin er dette Christian Øien Damhaug og Alf Fosseid.

 

Stor prestasjon

Som en av 51 talenter i Norge skal Benjamin delta på samlingen i Sarpsborg 24. mars til 27. mars. Her deltar Flisagutten sammen med spillere fra bl.a. Alta, Lillestrøm, Stabæk, Vålerenga og Brann for å nevne noen. Her finner du hele troppen og informasjonen til Equinor Talentleir.

Fagansvarlig for landslagsskolen, Håkon Grøttland, forteller om målet med samlingen:

– Målet med samlingen er først og fremst å gi spillerne inspirasjon og referanser som gjør at de forhåpentligvis jobber enda bedre i hverdagen.

Glomdalsfotball gratulerer med en stor prestasjon, og ønsker lykke til på samlingen!

Flisagutt tatt ut på Equinor Talentleir

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var