Flisa Fotball tilbake med juniorlag

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Flisa Fotball tilbake med juniorlag
Henrik Brækkan Valby er ny trener for Flisa G19 kommende sesong. Foto: Privat

Når fotballsesongen 2017 sparkes i gang stiller Flisa fotball på ny med juniorlag i seriesystemet. Gruegutten Henrik Brækkan Valby har fått i oppgave å lede samarbeidslaget med Kjellmyra den kommende sesongen.

Sin unge alder til tross har 20 – åringen allerede opparbeidet seg god erfaring som trener. Han har tidligere trent Grues G19 lag, og i fjor var han med på å lede Eidskogs herrelag til en sterk 5. plass i den lokale 4. divisjonen. Nå ser han frem til å ta fatt på oppgavene som venter i Åsnes.

Det har vært godt med en liten pause etter en intens høstsesong i Eidskog, men nå ser jeg fram til å komme i gang igjen. Det skal bli spennende med nye utfordringer.

Til daglig går Henrik trenerstudier ved Høgskolen i Hedmark. Kombinasjonen med studier i Elverum og jobb på Flisa passer godt, og var en viktig del for beslutningen.

Flisa la frem et opplegg som passet meg godt sportslig, og som best kunne kombineres med skolehverdagen.

 

[slideshow_deploy id=’15’]

 

Laget vil i hovedsak bestå av spillere fra fjorårets G16 lag, i tillegg til spillere fra fjorårets seniorlag på Flisa og Kjellmyra som fremdeles holder junioralder. Også noen nye spillere utenfra er aktuelle.

Spent på sesongen

Det blir en ny gruppe, med nye utøvere for min del. Jeg forventer å møte en ivrig spillergruppe som ønsker å utvikle seg til å bli bedre fotballspillere. Personlig håper jeg et par av spillerne kan ta steget opp i løpet av sesongen, og få muligheten til å spille jevnlig med A – lagsfotball.

På nyåret venter kvalifiseringsspill til G19 – Elite. Selv om motstanden der er tøff, er Henrik klar på at det er rett vei og gå.

Planen er å spille kvalik til elite. Vi vet nåløyet er trangt, og dersom ting ikke klaffer resultatmessig vil vi få uansett få god matching mot gode lag. Det vil være viktig for utviklingen til gutta.

Ønsker å leve av fotballen

På sikt er ambisjonene å kunne leve av fotballen, men veien dit er lang og det er mye hardt arbeid som skal legges ned før den tid.

 

Flisa Fotball tilbake med juniorlag

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var