Favoritter i Odalen

Nord-odal vs Skarnes

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Nord-odal vs Skarnes

Onsdag 22. mai spilte Nord Odal G19 mot Brane G19 på Dalen kunstgress på Sand. Spiller Espen Buberget er svært fornøyd med resultatet.

– Vi vant 5–0. men det var ikke opplagt at det skulle gå slik etter første omgang. Da ledet vi med kun ett mål. Etter pause scoret vi på de sjansene vi fikk. Vi vinner de fleste kampene vi spiller, og leder på tabellen, men selv om vi er en slags favoritter, vet man jo aldri.

 

Sammenslåing

Hvor lenge har du spilt fotball?

– Siden jeg var liten. Jeg bor på Sander, og spilte der fra jeg var en fem, seks år gammel. Etter hvert ble det for få spillere til et helt lag på Sander, og vi ble slått sammen med Nord Odal. Valget stod mellom å gi seg eller å gå over til Nord Odal. Jeg ville jo fortsette. Samarbeidet begynte i 2018.

Hvor ofte trener dere?

– Det blir tre dager i uka pluss en kamp vanligvis.  Vi var fem spillere som gikk over fra Sander, nå er vi tre igjen. Nord Odal hadde vel en fjorten spillere, så nå er vi sytten, atten til sammen. Jeg kjente egentlig ikke spillerne fra Nord Odal fra før, hadde bare møtt dem på kamper og slikt, men vi har blitt godt kjent nå.

 

Trives på laget

Espen er lærling og skal bli elektriker. Men fotballen tar altså en del av fritida hans. Han forteller at det er et lag på Skarnes han også kunne vært med på.

– Men det har ikke frista meg siden jeg har begynt og allerede spilt en stund på laget i Nord Odal nå.

Hovedtrenerne for Nord Odal G19 er Roger Rønningen og Leif Arne Johansen.

 

Slaget om Odalen

En ny kamp står for døra onsdag 29. klokka 19.30 på Skarnes. Da skal nemlig Nord Odal G19 spille mot Skarnes G19.

– Da står slaget om Odalen, og hvem som er best, nord eller sør…

 

Favoritter i Odalen

More To Explore

Aktuelt

KIL J19 klare favoritter

Finn Willy Taugbøl er hovedtrener for KIL J19, sammen med et team som består av Patrick Holtet, Pål Håpnes og Åge Steen. Rune Skasberg var